מתכון אחרון השנה לתפוח אדמה – מבטיחים
מירי זורגר 1 Comment on מתכון אחרון השנה לתפוח אדמה – מבטיחיםנשאר לכם טון תפוחי אדמה מהחג? אז הנה מתכון מצוין לניצול השאריות שלא תעברו חס וחלילה על 'בל תשחית' • בתאבון
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- איתור גופתו של ליבמן הי"ד: רב המכון המשפטי מספר
- הפרשן יעקב ריבלין: גלנט מחפש עיר מקלט
- "זה רגע שלא אשכח לעולם" | הרב ישראל מאיר לאו בראיון מרגש
- ברדוגו מחלק תארים: "בן גביר קופץ, איזנקוט מלהג וגנץ משוטט"
- דיווח דרמטי: טנקים ישראליים חצו את הגדר לרפיח
תגיות
אז כמה תפוחי אדמה נשארו לכם מהחג, הרבה? הנה דרך קלה וטעימה לגמור אותם, מתכון חמץ למהדרין!
גראטן תפוחי אדמה ובטטות
מצרכים
3 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים דק
3 בטטות קלופות ופרוסות דק
לרוטב:
500 מ"ל שמנת צמחית
4 ביצים
3 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
4 כפות עירית קצוצה
1 כף אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
מערבבים את מצרכי הרוטב ומרכיבים את המנה בסדר הבא:
שופכים מעט רוטב על קרקעית התבנית, מסדרים פרוסות חופפות של תפוחי אדמה ומוזגים עליהן עוד רוטב.
מסדרים פרוסות בטטה ומעל מוזגים רוטב, ממשיכים ככה עד שמסיימים את כל הכמות.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה. נזהרים לא להתנפל על זה לפני שזה מתקרר כי כוויה בלשון זה לא נעים.
בתיאבון!
וואי וואי באמת שיהיה מתכון אחרון
מי בכלל מסוגל להסתכל על זה….