מתכון אחרון השנה לתפוח אדמה – מבטיחים
מירי זורגר 1 Comment on מתכון אחרון השנה לתפוח אדמה – מבטיחיםנשאר לכם טון תפוחי אדמה מהחג? אז הנה מתכון מצוין לניצול השאריות שלא תעברו חס וחלילה על 'בל תשחית' • בתאבון
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- נתניהו מגיב לצו המעצר: "כך בדיוק נראית האנטישמיות החדשה"
- התגובות באיראן למות הנשיא: הלם, שמחה וקונספירציות
- פינת הפרשנים: צו מעצר – זכייה בפיס עבור נתניהו
- השר אבי דיכטר: "האשמת ישראל בהאג – אנטישמיות לשמה"
- במנהרת טרור ממולכדת: כך הוחזקו בעזה החטופים שנרצחו
תגיות
אז כמה תפוחי אדמה נשארו לכם מהחג, הרבה? הנה דרך קלה וטעימה לגמור אותם, מתכון חמץ למהדרין!
גראטן תפוחי אדמה ובטטות
מצרכים
3 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים דק
3 בטטות קלופות ופרוסות דק
לרוטב:
500 מ"ל שמנת צמחית
4 ביצים
3 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
4 כפות עירית קצוצה
1 כף אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
מערבבים את מצרכי הרוטב ומרכיבים את המנה בסדר הבא:
שופכים מעט רוטב על קרקעית התבנית, מסדרים פרוסות חופפות של תפוחי אדמה ומוזגים עליהן עוד רוטב.
מסדרים פרוסות בטטה ומעל מוזגים רוטב, ממשיכים ככה עד שמסיימים את כל הכמות.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה. נזהרים לא להתנפל על זה לפני שזה מתקרר כי כוויה בלשון זה לא נעים.
בתיאבון!
וואי וואי באמת שיהיה מתכון אחרון
מי בכלל מסוגל להסתכל על זה….