ממשיכים לחגוג: קראמבל תפוחים קריספי ועשיר

מירי זורגר No Comments on ממשיכים לחגוג: קראמבל תפוחים קריספי ועשיר

מתכון מנצח לשביעי של פסח קראמבל תפוחים עשיר וקל מאד להכנה בתאבון.

17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

קרמבל תפוחים:

6 תפוחי גרנד קלופים  וחתוכים לקוביות
1/2 כוס סוכר חום
מעט קינמון
1/3 כןס שמן לטיגון

לבצק:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
1 כוס אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל.
2 כוסות אגוזי לוז
1/2 כוס שמן
1 ביצה

אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת עמוקה
מטגנים תפוחים עד להשחמה קלה
מפזרים סוכר וקינמון ומטגנים עד שהתפוחים מקורמלים
מניחים בצד להתקרר

הבצק:
שמים את המצרכים במעבד מזון ומעבדים למסת פירורים
אם נוזלי מדי מוסיפים מעט קמח ואגוזים.
אם יבש מדי מוסיפים מעט שמן.

מרפדים תבניות אישיות או תבנית גדולה בחצי ממסת הפירורים מעל שמים את התפוחים ומסיימים עם פירורים
אפיה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה או עד להשחמה



0 תגובות