אירוח מפתיע בפסח: מטבלים מושלמים עם קרקרים
אתי קצבורג No Comments on אירוח מפתיע בפסח: מטבלים מושלמים עם קרקריםבפסח אפשרויות האירוח הקליל יחסית מוגבלות, כמה אפשר לתת צ'יפס בטעם טבעי? או שוקולד שוויצרי? לאלו שאוהבים אירוח קלאסי וכשר למהדרין מתכונים למטבלים משובחים להגיש לצד קרקרים שכיף לנשנש
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
חול המועד הוא הזדמנות מעולה להיפגש ולהתארח;
האתגר הגדול שלנו כבעלות הבית הוא לאלתר נשנושים כיפיים וטעימים בין הארוחות או סתם לארוחת ערב מושקעת.
אז אם גם לכן נמאס לפצח אגוזים עם האורחים לצד כוס תה, לכו על המלוחים של פרנקלס.
בתוספת מטבלים קלי הכנה תשדרגו את ארוחת הערב החגיגית ותעניקו טעם נפלא לאירוח המחותנים.
שיהיה פסח כשר ושמח, והמון טעם לארח!
מטבל גבינה חינני
הגישו לצד החטיפים המלוחים של פרנקלס בטעם בצל
קופסת גבינה של 750 גרם (כבינה לבנה 5%), אפשר גם שתיים של 500 כל אחת
שמיר*
2 שיני שום*
פפריקה
בצל ירוק/עירית *
מלח
קורט פלפל צ'ילי *
מעט שמן זית
והטוויסט- חמוציות*
טיפים:
ממליצה להכין לפחות שעתיים כדי שהגבינה והתבלינים יתחברו.
ממליצה להגיש לצד המלוחים של פרנקלס / ירקות ועוד.
יש לשמור בקירור עד ההגשה.
*לנוהגים להשתמש.
מטבל מיונז צבעוני
הגישו לצד החטיפים המלוחים של פרנקלס בטעם טבעי
כמות לכוס אחת.
2 חלמונים
1/2 כפית מלח
קורט פלפל לבן
2 כפיות מיץ לימון
1 כוס שמן זית
1 תפו"א בינוני מבושל
בסיום – להוסיף קוביות גמבה ושמיר קצוץ.
שמים בבלנדר את החלמונים עם המלח, הפלפל ומיץ הלימון וטורפים במהירות בינונית. תוך כדי פעולת המכשיר מוסיפים את תפו"א המבושל ואת השמן בצורה איטית עד שהופך למרקם רך ונוזלי.
המטבל מחזיק כמה ימים בקירור.
עוגיות פרנקלס המלוחות , לא שרויה, מכילות עמילן טפיוקה ועמילן קמח תפו"א. בהשגחת בד"צ העדה החרדית
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.