מה יש בה שהיא כבשה את המטבח בסערה? הטורטיה המושלמת
הטורטיה בזמן באחרון קיבלה עדנה • היא טעימה ומשביעה ומצטלמת נהדר • יש כל כך הרבה מילויים שאפשר לעשות לה לכם נשאר רק לבחור • והיום: ארוחת צהריים בכמה דקות
"צריך להיות 'מוכשרים' בשביל להרוס אותה, כי היא מושלמת וגמישה ואפשר לצוות אותה לכל דבר שתחלמו"
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- ניצול החיים – ההכנה הטובה למתן תורה
- הקבינט אישר: מחבלי הנוח'בה יזכו לביקורים בבתי הכלא
- מעקב קול חי: תקלת כשרות נוספת ברשת יש חסד
- ריקודי שמחה והודיה: בירושלים טרם עיכלו את גודל הנס
- רבנים, שרים ואישי ציבור בברכת כהנים בכותל המערבי
תגיות
הטורטיה כבשה את המטבח שלנו בסערה ונראה שהיא פה בשביל להשאר.
היא זמינה ומשביעה (!!!) וכל דבר שנצמיד אליה יהיה טעים
שעת צהריים,
לפעמים אני תופסת את עצמי בדיוק בשעה הזו
וקולטת שאם מישהו יכנס עכשיו הביתה ממש רעב- הוא יצטרך להשאר רעב,
כי לא הכנתי כלום…
הנה משהו שאני מאוד אוהבת להכין ברגעים כאלו.
מנה טעימה, קלה להכנה ומגניבה:
מצרכים:
12 פרגיות .
6 בצלים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
להגשה:
6 טורטיות
1/2 ק"ג חומוס
6 כפות פטרוזליה קצוצה
איך מכינים:
מטגנים עד להשחמה קלה את הבצלים הפרוסים.
מוסיפים את הפרגיות החתוכות ל4 ומטגנים עד שהפרגיות משנות צבע, בערך 10 דקות.
מתבלים ומטגנים 5 דקות נוספות.
מניחים על צלחת טורטיה,
מורחים עליה שכבת חומוס ומעמיסים פרגיות בנדיבות.
מקשטים בפטרוזליה קצוצה
ובתיאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.