להאיר את הסתיו עם אלישבע גליקסברג

    אלישבע גליקסברג Comments Off on להאיר את הסתיו עם אלישבע גליקסברג
    13:24
    26.04.24
    מערכת האתר No Comments on "בצאת ישראל": שמחת חג עם שרוליק ויינברגר וישיבת קה אכסוף | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אירוח משפחתי, אירוע רב משתתפים, מתנת הוקרה או עיצוב חלל יוקרה, יושפעו רבות מאיכותו של המוטיב. אלישבע גליקסברג, מנכ"ל 'יופי של אירוע' ומעצבת הבית, תביא מדי שבוע, טיפים מקצועיים ואסתטיים,אשר יוכיחו כי השפה העיצובית מדברת לכל אחד.

     

    והפעם, אירוח חגיגי מתובל בצבעים חמים

     

    להאיר את הסתיו

     

    לכל ארוחה ערוכה (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    אני מזמינה אתכם להפיג את אפרוריות הסתיו , לצבוע אותו בגוונים מחמיאים ולשדר חמימות מתבקשת במינון נכון, תוך קריצה למחוזות טבעיים המעוטרים בפרחי שדה עונתיים.

    לשם כך, ערכתי שולחן בתנאים ביתיים,תוך שיתוף מלא בכל התהליך, כדי שגם שולחנות הסתיו שלכם, טרם בואו של חודש כסליו עתיר האורות, יהיו שטופים באורות צבעים וריחות מחמיאים.

     

    מניפת הצבעים:

     

    אפור:

    עם התפתחות ההייטק, נכנס הפיגמנט האפור להיכל התהילה של הצבעים. עד אז, נחשב לצבע עגמומי,אנמי ובעל חסך קריאטיבי.

    כיום, הוא נמצא בכל מקום, מהווה בסיס לעיצובי יוקרה ומגיע במניפות מגוונות בעלות מירקמים ייחודיים.

    חשוב לדעת שהאפור נחשב לצבע נייטרלי, על כן הוא משתלב יפה עם צבעים חמים וקרים כאחד.

    צהוב:

    בהזכירו את השמש והאור, השמחה והאופטימיות, הוא מנקז לתוכו את החיוניות של היקום.

    וכמו תמיד המינון חשוב, מכיוון שהתבוננות בצבע הצהוב מפעילה מערוכת מטבוליות –במילים פשוטות: התיאבון עולה! וכאן צריך לקחת בחשבון את עתודות המזון שבמקפיא…

    לבן:

    במירוץ הצבעים, הוא מגיע עם נקודות פתיחה יעילות ביותר, אין תחליף לחגיגיות, ניקיון  יוקרה, איזון בין פיגמנטים, תגובה מיטבית לתאורה ותחושת המרחב שמספק למתבונן.

     

    שילוב של צהוב ואפור מפיק מהעיצוב את הטוב ביותר (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    מאסטר פיס

     

    מרכז השולחן אמור להעצים את העריכה מבלי לחצוץ בין קשר העין של כל המסובים. בעריכה הנוכחית בחרתי למקם את הפמוט בחלק בלתי פעיל של השולחן, תוך יצירת ראנר של שזירות מינימליסטיות.

    את קנדילברת המתכת שידרגתי בנטיפים דמויי קריסטל, ועיטרתי בפרחי העונה.

    הכנתי ארבעה בוקטים אשר הונחו בין הקנים וחוזקו באמצעות חוט דיג.

     

    צריך אחד כזה בכל ארוחה, קל להכנה ומחמיא לעריכה (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

    העריכה האישית

     

    כוסות מצד ימין-אקסיומה. מנח הסכו"ם לפי סדר הגשת המנות כהמשך לקו המקצועי.

    שתי מפיות לסועד, כשהראשונה חוגרת את הצלחת העליונה ומהווה פלטפורמה לקיפול האומנותי.

     

    האגרטל המיניאטורי – כוס שתיה שנעטפה במפית ועוטרה בסרט מתנה (סטיילינג:א לישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    בוקט עונתי

     

    כל זר מורכב ממספר נוריות, חרצית פונפון,בבונג ועלי אקליפטוס. מניפה צהובה בעלת קונוטציות וריחות של טבע .

     

    הטבע של הצבע-וכל מילה מיותרת… (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

    קיפול מפית

     

    קיפול טוליפ, אשר הכנתו תודגם בקליפ שיעלה בלעדית באתר. ניתן לבצעו גם במפית חד פעמית.

     

    אופציית עריכה: שזירה אישית לכל סועד במקום ראנר שזירות מרכזי (סטיילינג:אלישבע גליקסברג צילום:דניאל לילה)

     

    ועוד אירוח

     

    תות, תפוז ועששיות- מה יותר חורפי מזה? את התפוז השארתי בפרדס , ונתתי לו ייצוג באמצעות עשישיות כתומות. התות והתפוח צבעו באדום , והאפרסק הרך והמפנק התבטא בברכון ובוורדים.

    זהו שולחן אלגנטי בלתי פורמלי. מכיוון שהצבע הכתום מקבל נוכחות, הוא מונע מהאלגנטיות להשתלט ומביא איתו נגיעות של עממיות.

     

    רצף של בתי נר ופירות במרכז שולחן נמוך (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    על חיפוי הכיסא: חגורת לייקרה וחובק (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

    כוחו של הפסטל

     

    ורודד אפרסק פסטלי, מרכך כל עיצוב ומחמיא לאווירה. נגיעות של זמירות וורדים נצבעו בגוון זה.

     

    מלכות וקסברגר (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    טיפ: כשאין עששיות או בתי נר, ניתן לעטוף כוס או כלי זכוכית בשקף או ראנר, ריצוד הלהבות וההשתקפויות-יעשו את העבודה (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

    אפילו לקינוח יש משמעות פגמנטלית, מלכות וקסברגר (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    סנטר פיס אכיל

     

    למרכז שולחן, מזנון קינוחים או מתנה אישית – 3 דקות ויש לכם את זה…

     

    (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    המוצרים הדרושים:

     

    • כלי זכוכית
    • מרשמלו/סוכריות
    • וורדים
    • קאטר
    • ניילון נצמד

     

    ההכנה:

     

    • מלאו את הכלי בממתקים
    • כסו את החלק העליון בניילון נצמד כדי לחצוץ בין המאכל לפרחים
    • קטמו את הפרחים בגובה הרצוי ושזרו בכלי

     

    שזירה בקבוצות (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

    גימור אלכסוני(סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

    ולפני פיזור

     

    הוכחה נוספת לשילוב המדהים של אפור/כסף וצהוב

    עריכה אישית של כלים חד פעמיים, קיפול מעטפה המכיל את ערכת הסכו"ם

     

    הדגמת הקיפול בקליפ שיעלה בלעדית לאתר (סטיילינג: אלישבע גליקסברג צילום: דניאל לילה)

     

     

     

    השבע של אלישבע

     

    1. לתת דגש לשילובי הצבעים
    2. להעצים את הטריטוריה האישית בעריכה
    3. לשלב נרות לשידרוג האווירה
    4. לא לפחד לקשט את הכסא
    5. לנצל שטחים בלתי פעילים בשולחן/בחלל
    6. לאסוף כוסות מסטים לצורך אגרטלים אישיים או בתי הנר
    7. להשקיע מחשבה לפני טיפול בכל אובייקט

     

    חורף בריא ומבורך

    אלישבע

     



    0 תגובות