סלמון מוקיר שבת • על מצע בורגול
סלמון על מצע בורגול • חגיגה בריאה ויפהפיה בצלחת • בתאבון
כמה אנחנו אוהבים לגוון בדגים לשבת? המון ולא רק לגוון אלא גם שיהיה בריא וטעים ומזין ומשביע, מושלם.
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
כמה אנחנו אוהבים לגוון בדגים לשבת? המון ולא רק לגוון אלא גם שיהיה בריא וטעים ומזין ומשביע, מושלם!!
אז הנה אחד כזה לשבת טעים טעים מפתיע ועם צילחות מתאים תקבלו חגיגה קולינארית.
סלמון על מצע בורגול/עופרה גשן
המצרכים:
לסלמון:
2 נתחי סלמון טרי
מעט ענפי טימין
מלח
פלפל
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
מתבלים את נתחי הסלומון ומניחים בתבנית בתנור שחומם מראש.
אופים למשך כ- 15 דקות.
לבורגול:
1 בצל
1 סלסלת פטריות
1 זוקיני
5 כפות בורגול
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
חופן פטרוזיליה
אופן ההכנה:
פורסים את הבצל ומטגנים אותו קלות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון עד שהבצל מזהיב.
חותכים את הזוקיני לקוביות ומוסיפים אותו עד שהוא מתרכך מעט.
מוסיפים את הבורגול ומערבבים היטב.
מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל.
מכסים במים עד לגובה של כס"מ מעל הבורגול.
כשרותח מנמיכים ומכסים, ומבשלים למשך כ- 10 דקות.
בסיום מגבירים מעט את הגז עד שהבורגול הופכים להיות אחד אחד.
אופן ההגשה:
מגישים יחד עם הסלמון והפטרוזיליה הקצוצה.
הערה: את הבורגול ניתן להכין גם עם ירקות אחרים שאוהבים.
בתאבון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.