ביף וולינגטון חגיגי

אסתי חדד Comments Off on ביף וולינגטון חגיגי
20:43
29.04.24
קובי פינקלר No Comments on צה"ל תקף במרחב ממנו בוצעו שיגורים לגליל | מתעדכן

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: השף יוחנן למביאסי, מתוך פינת המתכונים "הסודות של השף יוחנן".

זמן עבודה: 40 דק' רמת קושי: קל כשרות: בשרי כמות: 4 מנות

מצרכים:

1 חב' בצק עלים
4 סטיייקים, 100 גר' כל אחד
150 גר' פטריות
כף שמן זית
חצי כפית טימין
70 מל' יין לבן
1 ביצה טרופה
מלח ופלפל

האזינו לשף יוחנן מסביר בפינתו על אופן הכנת המתכון:

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת וסוגרים את הסטייקים משני הצדדים. מניחים בצד לצינון.
חותכים את הפטריות ומטגנים את הפטריות והטימין באותו שמן בו טוגנו הסטייקים. מניחים בצד לצינון.
לוקחים את הבצק עלים לאחר שהפשיר, פורסים על שולחן מקומח.
שמים את הסטייקים באמצע הבצק.
מעל הסטייקים שמים את הפטריות והטימין.
לוקחים את צדי הבצק ומקפלים על הסטייק.
מברישים ביצה מעל הבצק ושמים במקרר לחצי שעה.
מברישים שוב בביצה ומניחים בתנור מחומם מראש ל200 מעלות עד שמזהיב.

להכנת פאי אישי, פורסים את הסטייקים ועוטפים בבצק כל רצועת סטייק בנפרד.

פורסים ומגישים. מומלץ להגיש לצד רוטב פטריות או רוטב יין לבן.



0 תגובות