עוגת דמקה עם קרם שוקולד / מירי
עפר גדנקן 1 Comment on עוגת דמקה עם קרם שוקולד / מיריהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו
- הלקוחות המומים: גם 'יש חסד' בירושלים מוכר ללא כשרות לפסח
- פיגוע דקירה ברמלה: בת 18 במצב קשה, המפגע נוטרל
- פיגוע דקירה ברמלה: בת 18 במצב קשה, המפגע נוטרל| מתעדכן
- היזהרו: פעוטה נכוותה בבית שמש ממשקה רותח
תגיות
חומרים לרולדה הכהה:
• 5 ביצים
• 3/4 כוס סוכר
• 4 כפות קמח
• 1 כפית א.אפיה
• 2 כפות קקאו
• 1 כף שמן
חומרים לרולדה הבהירה:
• 5 ביצים
• 3/4 כוס סוכר
• 4 כפות קמח
• 1 כפית א.אפיה
• גרידת לימון
• 1 כף שמן
חומרים לקרם:
• 2 ביצים שלמות
• 1/3בקבוק רום
• 1/2 כוס סוכר
• 1 אינסטנט פודינג ווניל של עלית
• 1 כוס שוקולית
• 2 כפות קקאו
• 1 כף קפה נמס
• 200 גר' חמאה
אופן ההכנה של הרולדות:
• להקציף את הביצים עם הסוכר
• להוסיף את שאר החומרים.
• לשטוח בתבנית תנור ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 10-15 דק'
אופן הכנת הקרם:
• לערבל בבלנדר את כל החומרים לפי הסדר
• את החמאה לחלק לקוביות ולהוסיף בהדרגה
אופן הרכבת העוגה:
• להניח את הרולדה הכהה
• למרוח חלק מהקרם על הרולדה
• להניח מעל את הרולדה הבהירה
• לחצות את הרולדה ל-2 חצאים לרוחב העוגה
• למרוח קרם על החצי ולהניח את 2 החצאים אחד מעל השני כך שיווצר לנו חצי עוגה 4 שכבות.
• לחלק את חצי העוגה ל-6 רצועות לאורך.
• לקחת רצועה אחת- להשכיב אותה על פניה כך שנראה את 4 הקומות: מימין- בהיר, כהה, בהיר, כהה
• למרוח קרם.
• לקחת רצועה נוספת ולהשכיב אותה על הרצועה הקודמת אך כעת בסדר הצבעים להיפך: מימין- כהה, בהיר, כהה, בהיר
• למרוח קרם.
• לקחת את הרצועה השלישית ולהניח כדוגמת הרצועה הראשונה
• כך נשים לב שיש לנו 3 קומות גבוהות בדוגמאת דמקה
• נסובב את הרולדה 90 מעלות כך שתווצר לנו רולדה של 3 קומות על 4 קוביות…
• לצפות מסביב עם קרם.
• כך להכין את הרולדה השנייה משלשת הרצועות שנותרו.
• התוצרת: 2 רולדות מדהימות בדוגמאת דמקה מדהים!!!
• טיפ – ניתן להחליף את החמאה במרגרינה לעוגה פרווה.
עוגה מצוינת!!!
מומלץ