עוגת דמקה עם קרם שוקולד / מירי

עפר גדנקן 1 Comment on עוגת דמקה עם קרם שוקולד / מירי
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

חומרים לרולדה הכהה:
• 5 ביצים
• 3/4 כוס סוכר
• 4 כפות קמח
• 1 כפית א.אפיה
• 2 כפות קקאו
• 1 כף שמן
חומרים לרולדה הבהירה:
• 5 ביצים
• 3/4 כוס סוכר
• 4 כפות קמח
• 1 כפית א.אפיה
• גרידת לימון
• 1 כף שמן
חומרים לקרם:
• 2 ביצים שלמות
• 1/3בקבוק רום
• 1/2 כוס סוכר
• 1 אינסטנט פודינג ווניל של עלית
• 1 כוס שוקולית
• 2 כפות קקאו
• 1 כף קפה נמס
• 200 גר' חמאה

אופן ההכנה של הרולדות:
• להקציף את הביצים עם הסוכר
• להוסיף את שאר החומרים.
• לשטוח בתבנית תנור ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 10-15 דק'
אופן הכנת הקרם:
• לערבל בבלנדר את כל החומרים לפי הסדר
• את החמאה לחלק לקוביות ולהוסיף בהדרגה
אופן הרכבת העוגה:
• להניח את הרולדה הכהה
• למרוח חלק מהקרם על הרולדה
• להניח מעל את הרולדה הבהירה
• לחצות את הרולדה ל-2 חצאים לרוחב העוגה
• למרוח קרם על החצי ולהניח את 2 החצאים אחד מעל השני כך שיווצר לנו חצי עוגה 4 שכבות.
• לחלק את חצי העוגה ל-6 רצועות לאורך.
• לקחת רצועה אחת- להשכיב אותה על פניה כך שנראה את 4 הקומות: מימין- בהיר, כהה, בהיר, כהה
• למרוח קרם.
• לקחת רצועה נוספת ולהשכיב אותה על הרצועה הקודמת אך כעת בסדר הצבעים להיפך: מימין- כהה, בהיר, כהה, בהיר
• למרוח קרם.
• לקחת את הרצועה השלישית ולהניח כדוגמת הרצועה הראשונה
• כך נשים לב שיש לנו 3 קומות גבוהות בדוגמאת דמקה
• נסובב את הרולדה 90 מעלות כך שתווצר לנו רולדה של 3 קומות על 4 קוביות…
• לצפות מסביב עם קרם.
• כך להכין את הרולדה השנייה משלשת הרצועות שנותרו.
• התוצרת: 2 רולדות מדהימות בדוגמאת דמקה מדהים!!!
• טיפ – ניתן להחליף את החמאה במרגרינה לעוגה פרווה.



1 תגובות

מיין תגובות