הזוכה בתחרות פודינג עלית – עוגת בומב שושני תות וניל / מינדי

עפר גדנקן 8 Comment on הזוכה בתחרות פודינג עלית – עוגת בומב שושני תות וניל / מינדי
7:43
30.04.24
איתי גדסי No Comments on ניצלנו מחורבן: המסר של מרן הגר"י יוסף וההצעה לישיבות

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

הזוכה בתחרות פודינג וניל עלית לשבועות – מינדי שהכינה עוגת בומב שושני תות וניל

האזינו לרגע הזכייה:

 

המתכון:

חומרים לרולדה:
• 8 ביצים
• קורט מלח
• 1.5 כוסות סוכר
• 1.5 כוסות קמח
• 1 כוס שמן
• שקית א.אפיה
• 12 כפות אינסטנט פודינג וניל של עלית
• צנצנת מלית תות (ניתן לרכוש בחניות מתמחות למוצרי אפיה).
חומרים למילוי הבומב:
• 2 קצפת מתוקה
• חב' אינסטנט פודינג וניל של עלית
• צנצנת מלית תות

אופן ההכנה:
• מקציפים חלבונים עם סוכר והמלח לקצף עבה ומבריק
• את החלמונים מערבבים עם הקמח. א. אפיה. שמן. ופודינג.
• לקבל לתוך הקצף
• לשמן ניר אפיה לשפוך לגובה ס"מ ולאפות 10 דק' 180 מ'
• כשהרולדה מוכנה וחמה מגלגלים אותה יחד עם הנייר אפיה ועוטפים אותה במגבת עד שהיא מתקררת.
• פותחים מורחים: שכבה יפה של מלית תות. מגלגלים ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
• לוקחים קערה עגולה ומתחילים לרפד אותה בפרוסות הרולדה.
• מקציפים את השמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עלית ומורחים על פרוסות הרולדה.
• מקפאים.
• מקציפים שמנת מתוקה עם מלית תות מורחים על שכבת וניל הקפואה
• מכסים עם ניילון נצמד ומקפאים הקפאה ארוכה.
• הופכים מוצאים את הקערה והעוגה מוכנה……..



8 תגובות

מיין תגובות
  1. 8

    12 כפות נראה לי המון .
    האם כך המתכון ?

  2. 7

    וואו איזה מגרה!!
    מינדי את שפית!!!

  3. 4

    זה מתכון של קרין גורן
    ועוד המון מתכונים אחרים גנובים שהיו

  4. 3

    לכבוד אני תגובה מספר 5 מה את מקנה שהיא זכתה למה מה את שלחת
    מנדי ניראה מאוד טעים המשיכי כך תישלחי ותנצחי בהצלחה