עוגת שמנת ושוקולד / מירי

    עפר גדנקן No Comments on עוגת שמנת ושוקולד / מירי
    20:40
    01.06.24
    פנחס בן זיו No Comments on ביידן פרסם מתווה לעסקה: החזרת החטופים וסיום המלחמה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים לתחתית שוקולד:
    • 6 ביצים
    • 4 כפות סוכר
    • 1 פודינג עלית
    • 2 כפות קקאו
    • 3/4 כוס חלב
    חומרים לשכבת שמנת:
    • 1 כוס חלב
    • 1 חב' אינסטנט פודינג ווניל
    • 1 שמנת מתוקה

    חומרים לשוקולד:
    • 1 שמנת מתוקה
    • 1 חב' שוקולד פרה חלבי

    אופן ההכנה:
    • מקציפים את החלבונים עם 4 כפות סוכר
    • מעבירים לקערה נפרדת
    • מקציפים את החלמונים עם שקית פודינג עלית ו3/4 כוס חלב
    • מערבבים את 2 הקצפות לתערובת אחידה
    • אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 20-30 דק' ומצננים
    • מקציפים כוס חלב עם אינסטנט פודינג וניל ושמנת מתוקה
    • מורחים בצורה אחידה על תחתית השוקולד
    • מעבירים למקרר לרבע שעה
    • ממיסים על אש נמוכה שמנת מתוקה עם שוקולד פרה ומצננים
    • יוצקים על שכבת השמנת
    • טיפ: ניתן להטות את העוגה מצד לצד כדי לקבל פיזור אחיד של השוקולד



    0 תגובות