עוגת גבינה עם פירורים ופקאנים / מיכל

    עפר גדנקן No Comments on עוגת גבינה עם פירורים ופקאנים / מיכל
    11:35
    31.05.24
    אתר קול חי 1 Comment on הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • חצי כוס פאקנים טחונים
    • חצי כוס ביסקויטים טחונים
    • 50 גר' חמאה
    • 2 מיכלי שמנת מתוקה
    • פודינג אינסטנט וניל של עלית
    • 750 גרם גבינה לבנה רכה
    • גרידת לימון
    • 1/4 כוס סוכר
    • 2 כוסות עוגיות וניל מסוכרות טחונות גס (בטוחן/עם פטיש)
    • 2 כפות מייפל
    • חבילת פאקנים טיבעיים.

    אופן ההכנה:
    • מערבבים לבסיס חצי חמאה מומסת עם הפאקנים והפתי-בר הטחונים.
    • בתבנית קפיצית עגולה ("24) מהדקים את הבסיס
    טיפ– אפשר להכין את העיגול קצת יותר קטן מקוטר העוגה, כי מהניסיון שלי
    • כשמרימים את הפרוסה-היא נוטה לא להתפרק באופן הזה.
    • מקציפים היטב (4 דק') במיקסר: את השמנת, הסוכר, פודינג עלית וגרידת לימון.
    • לאחר ההקצפה מקפלים בעדינות את הגבינה הלבנה פנימה – ולא מקציפים!
    • את התערבת החלקה והיפה מכניסים לתבנית הקפיצית בעדינות.
    טיפ– עם סכין שטבולה במים חמים ניתן לישר את הדפנות!
    • את כל הפירורים שופכים בצורה מאורגנת ויפה על הגבינה.
    • מורחים את הפאקנים בסירופ מייפל, ומסדרים על העוגה
    • מכניסים למקרר לפחות ל24 שעות.



    0 תגובות