גלידה עם הפתעה / יהודית

    עפר גדנקן No Comments on גלידה עם הפתעה / יהודית
    11:35
    31.05.24
    אתר קול חי 1 Comment on הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • 10 ביצים
    • 1 כוס סוכר
    • 2 חב' קצפת צמחית
    • 1 פודינג וניל עלית
    • תמצית פיסטוק
    • צבע מאכל ירוק
    • גליליות למילוי
    • 100 גרם שוקולד מריר
    • מעט מים
    • כפית וחצי קפה

    אופן ההכנה:
    • מקציפים 10 חלבונים עם כוס סוכר
    • מוסיפים 5 חלמונים ומניחים בצד
    • מקציפים את הקצפת עם הפודינג ומאחדים עם הקצף בתנועת קיפול
    • רבע מהכמות יש לערבב עם תמצית הפיסטוק וצבע מאכל ירוק
    • ממלאים את הגליליות ומעבירים למקפיא
    • ממיסים את השוקולד עם מעט מים
    • מוסיפים את 5 החלמונים, מקררים היטב ומוסיפים למחצית מהקצף שלא עבר להקפאה
    • יוצקים ל3 תבניות אינגליש ומעבירים להקפאה לחצי שעה.
    • אחרי מחצית השעה משקיעים בתוך התבניות את הגליליות לאורך.
    • מעל יוצקים את יתרת הקצף עם אבקת הקפה מומסת במעט מים
    • מעבירים להקפאה



    0 תגובות