ליד הקפה: עוגית קוקוס ומרציפן

    בופה No Comments on ליד הקפה: עוגית קוקוס ומרציפן
    13:24
    26.04.24
    מערכת האתר No Comments on "בצאת ישראל": שמחת חג עם שרוליק ויינברגר וישיבת קה אכסוף | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגיות קוקוס ומרציפן זה הכי פסח. כאן מדובר בגרסה טעימה במיוחד, בתנאי שמשתמשים במרציפן איכותי עם 50% שקדים (כתוב באותיות הקטנות על גבי האריזה).

    חומרים לכ-45 עוגיות
    200 גרם מרציפן איכותי חתוך לקוביות
    2 חלבונים.
    1 כפית ריבת משמש חלקה.
    150 גר'ם חמאה רכה.
    200 גר'ם (1 כוס) סוכר.
    3 ביצים גדולות (L).
    245 גר'ם (3.5 כוסות) קוקוס טחון.

    לציפוי:
    סוכר.

    1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
    2.מעבדים מרציפן עם חלבונים וריבת משמש במעבד מזון לתערובת אחידה.
    3.מערבלים חמאה עם סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות במהירות בינונית לתערובת קרמית.
    4.מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את תערובת המרציפן ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים ביצים אחת אחת עד שנבלעות בתערובת. מוסיפים קוקוס ומערבלים עוד כדקה לתערובת אחידה.
    5.מניחים כף תערובת בכל מנז'ט ומפזרים מעל מעט סוכר.
    6.מניחים בתבנית ואופים 1215-15 12 דקות, רק עד הזהבה קלה.
    7.מצננים היטב ומאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

    גיוונים:
    •מוסיפים כף אבקת קקאו לתערובת ואופים עד 12 דקות (הקקאו מייבש את העוגיות, לכן זמן האפייה קצר יותר).
    • לעוגיות מעוצבות (כמו בתצלום) מעבירים את התערובת לשקית זילוף עםבעלת צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים עיגולים בקוטר 3 ס"מ בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

     

     

    רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי
    רק 80 ש"ח לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד..
    חייגו: 03-7580060



    0 תגובות