תבשיל דג מקורי בסגנון מרוקאי
משה גולדיס No Comments on תבשיל דג מקורי בסגנון מרוקאיהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- חיסול ממוקד: פעילי חיזבאללה חוסלו בלב העיר צור
- עקב ביטול ההילולא: הצדיק מטבריה יקיים הדלקה מיוחדת
- לאחר הסאגה: מרן הראש"ל קיבל את פרס ישראל
- פסק הלכה: מי שנסע למירון – שיעשה התרת נדרים
- מסכת הצביעות נקרעת: מתקני טרור של האו"ם בעזה • צפו
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
רכיבים:
- דג אמנון או טונה (במקור)
- ניתן להשתמש בכל דג שרוצים, בורי, קרפיון נסיכה
- 3 כפות שמן
- 6 שיני שום פרוסים
- 3 פלפלים אדומים חתוכים גס
- 1 פלפל חריף
- 3 פלפלים יבשים שלמים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 כוס מים
תיבול:
- 1/2 כוס שמן
- כף מלאה פפריקה מתוקה מרוקאית
- כפית כורכום
- כפית מלח
- 3 שיני שום כתושים
- עלי כוסברה
אופן ההכנה:
- במחבת רחב ועמוק, שמים שמן
- מוסיפים לפי הסדר הבא: שום פרוס, ומאדים כ 2 דקות
- מוסיפים פלפלים אדומים, פלפל חריף חתוך, פלפלים יבשים שלמים וכוסברה קצוצה
- מאדים על אש נמוכה שלא ישרף כ 10 דקות
- מסדרים את מנות הדג מעל הירקות, יוצקים מים ומבשלים מכוסה 25 דקות
- בכלי מערבבים את כל חומרי התיבול, פרט לעלי הכוסברה, ויוצקים מעל הדגים
- מפזרים מעל את עלי הכוסברה, מכסים, ומבשלים 40 דקות על אש נמוכה
מתקבל דג עסיסי וטעים.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.