- רדיו קול חי - -

תבשיל דג מקורי בסגנון מרוקאי

רכיבים:

 

 

תיבול:

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. במחבת רחב ועמוק, שמים שמן
  2. מוסיפים לפי הסדר הבא: שום פרוס, ומאדים כ 2 דקות
  3. מוסיפים פלפלים אדומים, פלפל חריף חתוך, פלפלים יבשים שלמים וכוסברה קצוצה
  4. מאדים על אש נמוכה שלא ישרף כ 10 דקות
  5. מסדרים את מנות הדג מעל הירקות, יוצקים מים ומבשלים מכוסה 25 דקות
  6. בכלי מערבבים את כל חומרי התיבול, פרט לעלי הכוסברה, ויוצקים מעל הדגים
  7. מפזרים מעל את עלי הכוסברה, מכסים, ומבשלים 40 דקות על אש נמוכה

 

מתקבל דג עסיסי וטעים.

matkonim-gelis3 [1]