חיסול ממוקד לחמץ: ממולאים מושלמים
נאוה כרמון 3 Comment on חיסול ממוקד לחמץ: ממולאים מושלמיםיש בתים שעדיין לא להאמין יש חמץ ויש המון דברים שרוצים לחסל • הנה רעיון לממולאים טעימים שינצלו את שאריות הבצק היטב • נקיון שמח
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מפקד פלוגה במכתב כואב: "מחבל מצליף והסיוע נוחת"
- בפעם השניה בתוך כחודש: האדמו״ר מסטראפקוב הוכנס לניתוח
- המבקר דורש מנתניהו והרמטכ"ל: לשתף פעולה עם הבדיקה
- דיווח: חמאס ימסור את תשובתו 'בקרוב מאוד' | מתעדכן
- זייברט שוב סוגר את בני ברק בלילות
תגיות
אם גם אתם לא ניקיתם עדין את התנור
הנה רעיון לחיסול ממוקד של כל השאריות, טעים ומהיר תשלחו את הילדים לאכול את זה בגינה
ותגלו איך כולם ישמחו על כך.
קונכיות בצק עלים
חותכים לפסים ברוחב של 2.5-3 ס"מ.
מלפפים סביב קונוסים מרוחים בטיפה שמן (קונים בכל חנות כלים)
מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות עד שמזהיב יפה.
מחלצים ומקררים היטב.
לקרם:
300 מ"ל קצפת צמחית מקציפים עם חצי חבילת פודינג ווניל צרפתי ומוסיפים כף תמצית ווניל.
ממלאים את הקונוסים ושומרים במקרר
מגולגלים
חבילה של בצק פריך מתוק של מעדנות, מפשירים לילה במקרר ועוד כשעה בחוץ.
פותחים, מורחים ממרח תמרים או ממרח שוקולד,
מפזרים אגוזים טחונים בנדיבות ומגלגלים בהידוק לאורך.
עושים חתכים עם הסכין על הגליל כל 2 סמ.
אופים בתנור שחומם ל180 מעלות עד שהבצק מזהיב יפה.
מוציאים, מקררים ואחר כך חותכים לפי הסימנים ומפדרים באבקת סוכר.
טיפ: לטבול את ה"קונכיות בצק עלים" בשוקולד מומס על הפיה לפני שמזליפים לתוכו קצפת.
וכמובן, לאכול מיד כל עוד השוקולד חם…
ההנאה מובטחת!!!
זבל אמיתי!!!
I am looking for the recipe for "pachzaniyot" for Pesach which was on the air last week..
Svia CHAZON