חיסול ממוקד לחמץ: ממולאים מושלמים

    נאוה כרמון 3 Comment on חיסול ממוקד לחמץ: ממולאים מושלמים

    יש בתים שעדיין לא להאמין יש חמץ ויש המון דברים שרוצים לחסל • הנה רעיון לממולאים טעימים שינצלו את שאריות הבצק היטב • נקיון שמח

    20:21
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on זקן המועצת בעקיצה לדרעי: "צריך להכיר את השיקולים"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אם גם אתם לא ניקיתם עדין את התנור

    הנה רעיון לחיסול ממוקד של כל השאריות, טעים ומהיר תשלחו את הילדים לאכול את זה בגינה

    ותגלו איך כולם ישמחו על כך.

    קונכיות בצק עלים

    חותכים לפסים ברוחב של 2.5-3 ס"מ.

    מלפפים סביב קונוסים מרוחים בטיפה שמן (קונים בכל חנות כלים)

    מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות עד שמזהיב יפה.

    מחלצים ומקררים היטב.

    לקרם:
    300 מ"ל קצפת צמחית מקציפים עם חצי חבילת פודינג ווניל צרפתי ומוסיפים כף תמצית ווניל.
    ממלאים את הקונוסים ושומרים במקרר

    מגולגלים 1

    חגיגת חיסול חמץ

    מגולגלים
    חבילה של בצק פריך מתוק של מעדנות, מפשירים לילה במקרר ועוד כשעה בחוץ.

    פותחים, מורחים ממרח תמרים או ממרח שוקולד,

    מפזרים אגוזים טחונים בנדיבות ומגלגלים בהידוק לאורך.

    עושים חתכים עם הסכין על הגליל כל 2 סמ.

    אופים בתנור שחומם ל180 מעלות עד שהבצק מזהיב יפה.

    מוציאים, מקררים ואחר כך חותכים לפי הסימנים ומפדרים באבקת סוכר.



    3 תגובות

    מיין תגובות
    1. 3

      טיפ: לטבול את ה"קונכיות בצק עלים" בשוקולד מומס על הפיה לפני שמזליפים לתוכו קצפת.
      וכמובן, לאכול מיד כל עוד השוקולד חם…
      ההנאה מובטחת!!!

    2. 1

      I am looking for the recipe for "pachzaniyot" for Pesach which was on the air last week..
      Svia CHAZON