לכבוד שבת • עוף בפירות יבשים

    בופה No Comments on לכבוד שבת • עוף בפירות יבשים
    2:00
    06.05.24
    נתי שולמן No Comments on קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

     המצרכים:

    6 כרעיים מחולקים לשניים

    4-5 בצלים

    1 כוס משמשים מיובשים

    1 כוס שזיפים שחורים

    1 כוס צימוקים

    1 כוס אגוזי מלך

    מעט שמן

    פלפל שחור גרוס

    כף אבקת מרק עוף

    כפית כורכום

    3-2 כפות סוכר

    קורט קינמון

    אופן ההכנה:

    משרים את הפירות היבשים במים למשך 15 דקות.

    פורסים את הבצל לעיגולים גסים ומשחימים במעט שמן עד לקבלת גוון זהוב.

    מסננים את הפירות ומוסיפים לבצל. מתבלים בסוכר, אבקת מרק עוף, קינמון, כרכום ופלפל שחור גרוס. מוסיפים כחצי כוס מים. טועמים, מתקנים תיבול ומצמצמים את הנוזלים.

    מוסיפים את אגוזי המלך ומכבים את האש.

    מסדרים בתבנית את חלקי העוף ויוצקים מעל את הרוטב.

    אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שעה.

    באנר בופה (1)

    רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי

    רק 80 ₪ לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד..

    חייגו: 03-7580060

    תוכלו לבקר במגזין להתרשמות בכתובת: WWW.BUFET.CO.IL

     



    0 תגובות