שדרוג ארוחות בבית החולים ליולדות שבמרכז הרפואי 'שיבא'

אתר קול חי No Comments on שדרוג ארוחות בבית החולים ליולדות שבמרכז הרפואי 'שיבא'

בבית החולים לנשים ויולדות במרכז הרפואי שיבא, המהווה בית לאלפי יולדות חרדיות מרוצות, מתקיים מאמץ יומיומי לספק מעטפת מיטבית גם לנשות המגזר החרדי. כחלק ממעטפת זו, המתאמת, הגב' יעל קרישבסקי, המלווה מקרוב את היולדות והמטופלות ומסייעת לצרכיהן הפרטניים, מקשיבה לדברים העולים מהשטח ומציפה אותם, על מנת להוסיף ולשדרג כל העת את תנאי שהייתן בשיבא.

17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

בבית החולים לנשים ויולדות במרכז הרפואי שיבא, המהווה בית לאלפי יולדות חרדיות מרוצות, מתקיים מאמץ יומיומי לספק מעטפת מיטבית גם לנשות המגזר החרדי. כחלק ממעטפת זו, המתאמת, הגב' יעל קרישבסקי, המלווה מקרוב את היולדות והמטופלות ומסייעת לצרכיהן הפרטניים, מקשיבה לדברים העולים מהשטח ומציפה אותם, על מנת להוסיף ולשדרג כל העת את תנאי שהייתן בשיבא.

מזה שנים מוגש ליולדות מזון באיכות גבוהה מקייטרינג בכשרות בד"ץ העדה החרדית, כשלאחרונה הוחלט לשדרג עוד יותר את המגוון לרמה גבוהה ביותר, זאת לאחר סקר-מזון מחקרי שבוצע מול היולדות. מסקנות הסקר הראו שביעות רצון גבוהה ביותר מהמזון המוגש, אך למרות זאת ומתוך רצון לחתור למצויינות הובל ע"י מערך המזון השיבאי מהלך לשדרוג נוסף של המזון, תוך דגש על הרחבת המגוון והקפדה על איכות המזון.

מערך המזון השיבאי, הגדול בבתי החולים בארץ, מנפיק קרוב ל – 13,000 ארוחות ביום, תוך השקעה רבה באיכות המזון והקפדה מיוחדת על היבטי התזונה והתברואה. "בתהליך ארוך של עבודה מאומצת הגענו, בבית החולים לנשים ויולדות, לתוצאה מיטבית של מזון ברמה גבוהה ביותר. היום כל יולדת המגיעה לאגף פוגשת מזנון עם שפע גדול ומענה מותאם לצרכיה, לרבות אפשרות למנות בד"ץ נטולות אלרגנים ומותאמות לדיאטות מיוחדות" אומר השף הראשי של המרכז הרפואי שיבא – ניר זיסמן, ומוסיף, "שיתוף הפעולה ההדוק בינינו, צוות המזון, לבין הרה"ג ר' צבי פורת שליט"א וצוותו מביא לתוצאה המצויינת ולמענה הטוב ביותר לכלל מטופלותינו. צוותי המזון המיומנים מעניקים שירותיות גבוהה, כשרות מוקפדת מאוד ומחויבות מלאה של כולנו לראות את המטופלת במרכז."

צוות משגיחי כשרות מנוסה, הפועל תחת הרה"ג ר' צבי פורת שליט"א, שוהה בחדר האוכל משך כל זמן הארוחות על מנת לתת מענה אדיב ונגיש למטופלות, לצד הדרכה ופיקוח צמוד על הטבחים, צוותי המטבח וחדר האוכל.

במסגרת השדרוג ניתן דגש מיוחד על הגשת אוכל מגוון ומזין בארוחת הבוקר והערב, סוגי לחמים שונים כולל לחם מחמצת, לחם קלוי ולחם מתאים לסוכרתיות, מבחר גדול של ירקות להרכבת סלט באופן עצמאי, פשטידות וקישים מגוונים, חביתיות וגבינות משובחות, מבחר דגני בוקר וממרחים, שוקו ומים בטעמים, עוגות משובחות, פירות, ובנוסף – עמדת מוזלי להרכבה עצמית הכוללת יוגורט רגיל ובטעמים.

אין ספק שתזונה טובה ומזינה משפיעה באופן ישיר על מצב רוחן של נשים אחרי לידה, מביאה שמחה ותחושת פינוק וכמובן בריאות ורווחה כללית.



0 תגובות