מעבר לאתר המותאם



    נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות

    עפר גדנקן No Comments on נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות

    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    14:17
    23.09.21
    ישראל נח חסידים No Comments on ברוב עם: שמחת בית השואבה בישיבת מיר-ברכפלד

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    רכיבים:

    כוס קמח לבן מנופה
    2 כפות סוכר
    כפית אבקת אפייה
    כפית סודה לשתייה
    גביע מולר פרוט תות 0.9%
    ביצה
    25גרם חמאה מומסת
    לטיגון :
    שמן קנולה לטיגון

    אופן ההכנה:

    • מערבבים עם מטרפה היטב בקערה את מרכיבי הפנקייק היבשים ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן עד לקבלת בלילה חלקה.
    • מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני ויוצקים מן הבלילה למחבת החמה
    • ממתינים עד להיווצרות בועות בצידו העליון של הפנקייק, לאחר מכן הופכים לצידו השני למשך עוד כחצי דקה ומוציאים.

    בתאבון



    0 תגובות