הטעם שאופה לכם את החג
עפר גדנקן No Comments on הטעם שאופה לכם את החגמשדרגים את עוגות ומאפי שבועות עם סדרת ממרחי 'השחר העולה' המשלבים איכות וטעם מושלם
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קדושת חול המועד \\ הרב אריאל שחר
- מי אחראי למחדל: הרב אברהם יוסף מתייחס לסערה
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דפים נ"ח-נ"ט
- לראשונה מתחילת המלחמה: יהודים התפללו בקבר יוסף
- בג"ץ ליועמ"שית: מדוע לא נפתחה חקירה נגד טיבי?
תגיות
חג השבועות בפתח ואיתו, איך לא – קדחת האפיה. מעבר לעוגת הגבינה הקלאסית האהובה והבלינצ'ס המסורתיים, כולנו מחפשים להפתיע ולגוון במתכונים חדשים שישדרגו את תפריט החג ויגרפו מחמאות מכל כיוון.
כאן נכנסים לתמונה ממרחי "השחר העולה" – סדרת הממרחים, שהפכה בשנים האחרונות לחלק בלתי נפרד מעולם האפיה בישראל ופופולארית גם בקרב אופים וקונדיטורים מובילים, מהווה פיתרון מצוין לשילובים מעניינים ומקוריים שיביאו לתוצאות מושלמות.
ממרחי 'השחר העולה' המשלבים איכות וטעם מושלם, מתיקות מעודנת ומרקם קרמי עשיר, ישדרגו ויוסיפו טאץ' ייחודי לכל עוגה, מאפה או קינוח חלבי שתבחרו, ויעניקו לכם חוויה קולינרית, חגיגית ומתוקה במיוחד.
בסדרת השחר העולה למהדרין: ממרח פרווה בטעם שוקולד וממרח חלבי בטעם שוקולד בכשרות בד"ץ העדה החרדית לימות השנה, ממרח חלבי בטעם שוקולד בכשרות בית יוסף, וממרח אגוזי לוז בטעם מעודן בכשרות בד"ץ העדה החרדית, ללא צבעי מאכל, ללא כולסטרול וללא חומרים משמרים, אבקת קקאו במשקל 150 גרם ו-500 גרם, וצמקאו- לבישול ולאפייה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.