מתוקים במטבח • מתכון עוגת שמנת ושוקולד – חני ביטון
יוסי ברויער No Comments on מתוקים במטבח • מתכון עוגת שמנת ושוקולד – חני ביטוןהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"
- פרשת בחוקותי: בטחון ושלווה רק בארץ ישראל
- מי מבקש מחרדים שיתפללו עליו
- "בכל מקום ש'צהר' נכנסו דרדרו את מצב הכשרות"
- הרב אברהם יוסף במתקפה חריפה על אהרון ברק: "איש רע מעללים"
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
מצרכים:
לעוגה:
- 2 חבילות ביסקוויטים (500 גרם)
לקצפת:
- 2 אינסטנט פודינג וניל
- 2 שמנת מתוקה
- 3 כוסות חלב
לציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד חלב פרה של עלית
1 שמנת מתוקה
3 כפות שוקולד למריחה של עלית
אופן ההכנה:
- מסדרים על גבי תבנית שכבה אחת של ביסקוויטים כשהם טבולים היטב בחלב.
- מטפטפים גם חלב מלמעלה עד להתרככות הביסקוויטים.
- מקציפים את חומרי הקצפת יחד: השמנת המתוקה, החלב ואינסטנט הפודינג, עד לקבלת קצפת יציבה.
- שופכים חצי מכמות מלית הגבינה קצפת על הביסקוויטים .
- מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב.
- שופכים את שאר הקצפת על הביסקוויטים, ומסדרים שכבה אחרונה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
- מניחים את העוגה במקרר, למשך 3 – 4 שעות לפחות.
הכנת ציפוי השוקולד:
- בסיר ממיסים את השוקולד
- שופכים אליו את השמנת המתוקה והשוקולד למריחה
- מערבבים בצורת עטיפה עד לקבלת מרקם מבריק ואחיד
- מחכים להתקררות הציפוי ושופכים אותו על העוגה בצורה אחידה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.