מעבר לאתר המותאם




1

טיפים של רובינפלד לחג שמח עם מאפים בריאים וטעימים

עפר גדנקן No Comments on טיפים של רובינפלד לחג שמח עם מאפים בריאים וטעימים

הכנות לחג הסוכות בעיצומן. עם חלות ולחמניות מקמח כוסמין 80%. תוכלו להיות רגועים יותר שאתם פותחים שנה הרבה יותר בריאה למשפחה כולה.

22:06
28.10.20
איתי גדסי No Comments on חוזרים לבתי הכנסת: גמזו צפוי לתמוך בפתיחת בי"כ תחת מגבלות

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

מתכון ל – 4 חלות או 20 לחמניות

החומרים:

1 כף מלח.
1 ק"ג קמח כוסמין 80% רובינפלד.
1/2 כוס סוכר.
1 כף שמרים יבשים.
1 כף משפר אפיה רובינפלד.
3- 1/2 2 כוסות מים פושרים (כוס=180 מ"ל).
1/2 כוס שמן.

 

אופן ההכנה:

ללוש את החומרים לבצק אחיד במשך 8 דקות.
להתפיח כשעה וחצי.
לקלוע חלות בכל צורה שתבחרו או לקרוץ לחמניות.
למרוח ביצה ולפזר מלמעלה שומשום או פרג (או שניהם).
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להשחמה.

 

טיפים להצלחת המאפה:

  1. לישה ארוכה בין 6-10 דקות.
  2. התפחה אופטימאלית היא: כשהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מומלץ במיוחד! התפחה שניה.
  4. לאחר קליעת החלות או קריצת הלחמניות להתפיח שוב בתנור שחומם ל- 50 מעלות.
    חלות ופסי שמרים: כ-40 דקות.
    לחמניות, רוגעלך: כ- 25 דקות.
  5. באפיית חלות או פסי שמרים – לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 22 דקות, להנמיך את החום ל- 160 מעלות ולאפות עוד כ- 25 דקות. כך מתקבל המאפה אפוי היטב גם מבפנים.

רובינפלד מאחלים לכם חג שמח, שנה חדשה טובה ומתוקה ועם הרבה יותר בריאות באפייה ביתית עם קמח כוסמין 80% הטוב ביותר לתזונה ולטעם כל בני המשפחה.

 

 



0 תגובות