קיץ בא • פיצת אבטיח עם גבינת פטה מפוררת ועוד רעיונות של למביאסי

    יוחנן למביאסי No Comments on קיץ בא • פיצת אבטיח עם גבינת פטה מפוררת ועוד רעיונות של למביאסי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פיצת אבטיח עם גבינת פטה מפוררת ועשבי תיבול

    אבטיח אחד, חתוך עם סכין גדול לעיגולים-כמו צלחות

    מוצרים
    גבינת פטה – כל סוג
    1/2 כוס חומץ בלסמי
    קומץ טרי נענע בזיליקום

    הכניסו את החומץ לתוך סיר קטן על הכיריים עד לנקודת הרתיחה. מיד בשלב זה הפחיתו את החום, וערבבו עד להסמכה קלה, עד שהתערובת מצטמצמת בכמחצית. זה אמור לקחת רק כ-5-7 דקות. כמו כן, הוא ימשיך לעבות ככל שהוא מתקרר מסירים מאש ומניח בצד.

    פזרו על פרוסות האבטיח את גבינת הפטה ,עלי בזיליקום ונענע וזלפו מלמעה את הסירופ הבלסמי!

    חתכו, תגישו ותהנו!

    ארטיקי קרם תפוז

    מוצרים
    1 כוס מיץ תפוזים (טרי או קפוא. ניתן להשתמש בתרכיז מיץ תפוזים לטעם תפוז חזק)
    1 כוס שמנת כבדה או חלב קוקוס שומן מלא ניתן להחליף בגלידת וניל נמסה / מאוד רכה)
    3 כפות דבש
    1/4 כפית תמצית תפוז
    1/2 כפית תמצית וניל

    הוראות הכנה:
    1.בקערה בינונית, להקציפו את כל החומרים יחד.
    2. יוצקים את התערובת לתוך תבניות ארטיק. והניחו במקפיא ל30-60 דקות, ולאחר מכן הוסיפו מקלות ארטיק
    הקפיאו במשך 46 שעות נוספות או עד הקפאה מלאה.
    3. כשתרצו להגיש, הניחו את מגשי הארטיק תחת מים חמים לכמה שניות לשיחרור קל.

    לחם שום קריספי

    לחם שום עם גבינת מוצרלה טריה, עגבניות, בזיליקום, וטפטוף בלסמי. הלחם שום הטוב ביותר שאי פעם אכלתם!

    מרכיבים:
    1 כיכר לחם ג'בטה חתוך בצורה אופקית לחצי
    4 כפות חמאה מלוחה
    3 שיני שום, טחון
    12 גרם. גבינת מוצרלה טריה, פרוסה
    1/2 כוס חומץ בלסמי
    2 עגבניות בינוניות, פרוסות
    מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי טעם
    1/3 כוס בזיליקום טרי קצוץ

    הוראות הכנה:
    1. מחממים תנור ל -200 מעלות ומניחים את שני צדדי הבאגט על תבנית אפייה גדולה
    2. בקערה קטנה, ערבבו חמאה ושום ומירחו באופן שווה על חצאים הלחם. הניחו את פרוסות גבינת המוצרלה על גבי הלחם, וודאו כי הגבינה מכסה את הלחם לחלוטין. אופים את הלחם 12-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
    3. הכניס את החומץ לתוך סיר קטן על הכיריים עד לנקודת הרתיחה. מיד בשלב זה הפחיתו את החום, וערבבו עד להסמכה קלה, עד שהתערובת מצטמצמת בכמחצית. זה אמור לקחת רק כ-5-7 דקות. כמו כן, הוא ימשיך לעבות ככל שהוא מתקרר ,מסירים מאש ומניחים בצד.
    4. הוציאו את הלחם מתנור. קשטו את הלחם עם פרוסות עגבנייה. טבלו במלח ופלפל, לפי טעם. הוסיפו את הבזיליקום הטרי וטפטפו קצת רוטב בלסמי. חיתכו לפרוסות והגישו.



    0 תגובות