שלחן עורך • מירי זורגר עם מתכון לקרפיון בבצלים

    מירי זורגר No Comments on שלחן עורך • מירי זורגר עם מתכון לקרפיון בבצלים

    חג הפסח כבר כאן ואנו מגישים באדיבות מועצת הדגים מתכון נוסף של מירי זורגר, והפעם לקרפיון בבצלים

    8:41
    15.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה אנשים מתמכרים לאוכל לא בריא

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חג הפסח כבר כאן ואנו מגישים באדיבות מועצת הדגים מתכון נוסף של מירי זורגר לקרפיון בבצלים.

    בתיאבון.

    מצרכים

    4 מנות קרפיון קרובות לראש

    3 בצלים פרוסים

    1 כפית מלח

    1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    1 כף תבלין לשקשוקה

    3 כפות פטרוזליה קצוצה

    1/2 כוס מים

    אופן ההכנה

    מסדרים בסיר סוטאז את הבצלים

    מעל הבצלים יש להניח את מנות הדג ולתבל

    ממלאים מים עד חצי מהגובה ומבשלים לרתיחה

    מכסים ומבשלים שעתים

    מגישים בטמפרטורת החדר



    0 תגובות