מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    אבי יעקב No Comments on מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    תהליך אפיית המצות אורך זמן רב, חודשים רבים טרם חג הפסח פותחות מאפיות המצות את שעריהן בכדי לספק את צרכי עם ישראל לחג • מסע ויזואלי לאורך מסלול הכנת המצות: מהלישה הראשונית ועד לאריזה הסופית

    צילום: Yossi Zeliegr/Flash90
    0:30
    16.05.24
    איתי גדסי No Comments on ברקע חוק הגיוס: מועצת החכמים מקימה ועדת ראשי ישיבות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות



    0 תגובות