יוחנן למביאסי מגיש: שעה עם בשר

    יוסי אשר 2 Comment on יוחנן למביאסי מגיש: שעה עם בשר
    8:51
    20.05.24
    קובי פינקלר No Comments on מתקפה רחבת היקף: צה"ל כתש מתקני חיזבאללה בלבנון • צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השף יוחנן למביאסי מגיש בתוכנית חדשה שעה עם בשר מבחר מתכונים איכותיים למגוון מאכלים משובחים. התוכנית החדשה מדי שבוע יום שני ב- 11.00 בהגשת יואב דיליאון.

    ואלו הם המתכונים שהוגשו בתוכנית י"ז אדר א' תשע"ד 17/2/14:

     

    1. ממרח לימון טמין ופלפל אדום

    מנות: 4
    זמן ההכנה: 5 דקות.

    מצרכים:
    כף 1קליפות לימון מגורדות
    1 כף תימין יבשים
    1 כפית מלח גס
    1 כפית פלפל שחור

    אופן ההכנה:
    1.בקערה קטנה יש לשים את קליפות הלימון , תימין, פלפל שחור ומלח.
    מיד לפני בישול הסטיק יש לעסות בעדינות את הממרח אל תוך הסטיק.

     

    2. מרינד- בלסמי וסויה

     

    זמן ההכנה: 5 דקות
    מנות: 4-5

    מצרכים:
    2\1 כוס חומץ בלסמי .
    4\1 כוס רוטב סויה .
    2 כפות דבש .
    4 בצל ירוק ( חתוך)
    2\1 כפית פלפל חריף.

    אופן ההכנה:
    1:בקערה קטנה נערבב את החומץ בלסמי , רוטב סויה, דבש בצל ירוק ופלפל חריף . נשרה את הסטיק ברוטב המרינדה במש ך 30 דקות. עדיף כל הלילה.

    טיפ: המרינדה מרככת את הבשר ומוסיפה טעם.

    לפני הבישול יש להסיר את הרוטב המיותר בכך שמנערים את הסטיק.

     

    3. אקסטה קריספי תפו"א

    מנות: 4-6

    מצרכים:
    1 ק"ג תפו"א קלוף
    2 כפות שמן זית
    מלח גס

    אופן ההכנה:
    1: יש לחמם את התנור ל200 מעלות צלסיוס
    2: לחתוך את התפו"א לחתיכות מרובעות גדולות ולשים בסיר עם מים קרים ולסגור את המכסה.
    3: להרתיח את המים עם התפו"א למשך 6 דקות. יש להגיע למצב שהקצוות של התפו"א יהיו רכות אבל תוך תפוח האדמה עדיין יהיה קשה.
    4: לסנן את התפו"א מהמים ולהחזיר לסיר. לזלף את השמן זית והמלח על התפו"א לסגור את המכסה ולנער בעדינות את הסיר.:)
    5: להניח את התפו"א על תבנית עם ניר אפיה ולהשים בתנור במשך 30-40 דקות עד שיזהיב ויהיה קרספי.



    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      איך שולחים את המתכון של בשר שביקשתם?

    2. 1

      איפה המתכון של הפיצה שקשוקה שהבטחתם להעלות לאתר