קציצות הודו ועוף טחון ברוטב עגבניות וכרוב \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on קציצות הודו ועוף טחון ברוטב עגבניות וכרוב \\ ניסי גולדרייך"קציצה היא הדרך הכי טובה לשלב כמה מרכיבים יחד לביס מושלם, קציצות זה המאכל הכי אהוב עלי וקציצות הודו במיוחד, יש לו מרקם בשרני רך וטעים יותר מכל בשר". קבלו את המתכון של ניסי גולדרייך לקציצות הודו אדום ברוטב עגבניות וכרוב למנה עשירה וטעימה, לכבוד שבת קודש!
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מהפך בסל המשתלם: רמי לוי חוזר למקום הראשון
- אחרי ההכנות להילולא: צו סגירה למתחם קבר רבי עקיבא
- קיץ של אופנה ומותגים ברשת המשביר לצרכן
- ממתי מותר להסתפר השנה: פולמוס הלכתי מרתק ב'זמן אוויר'
- פרצ'קס או פארנצ'עס? ההדלקה המרכזית תחת סימן שאלה משמעותי
תגיות
מצרכים:
500 גרם הודו אדום טחון מומלץ טרי
500 גרם עוף טחון מומלץ טרי
2 גזרים
2 תפו״א
2 בצלים
4 שיני שום
1 גבעול סלרי
חצי חבילה פטרוזיליה
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית ג׳ינגר טחון או טרי מגורד
שמן זית איכותי
לרוטב:
2 פחיות עגבניות קצוצות
2 בצלים קצוצים
חצי ראש כרוב גדול פרוס דק ומופרד
כף סוכר
כף מלח גס
כף פפריקה מעושנת או מתוקה
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
הכנה:
1 בקערה שמים את ההודו והעוף
2 במעבד מזון טוחנים את הגזר התפו״א הבצל והשום והעשבי תיבול ומעבירים לקערה עם העוף הטחון ומערבבים היטב ומתבלים
3 בסיר רחב מחממים מעט שמן, יוצרים קציצות ומטגנים כ5 דקות מכל צד ומעבירים לתבנית
4 מכינים את הרוטב עגבניות, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הכרוב וממשיכים לטגן מעט
5 מוסיפים את העגבניות הקצוצות מערבבים ומתבלים
6 מכניסים את הקציצות בעדינות ומערבבים ומוסיפים כוס מים רותחים וממשיכים לבשל כחצי שעה על אש נמוכה ומגישים חם
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.