פרגיות בבלסמי ושמן שומשום יפני ותפו"א \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on פרגיות בבלסמי ושמן שומשום יפני ותפו"א \\ ניסי גולדרייךלא כולם מכירים את השמן שומשום היפני, יש לו טעם ארומטי של שומשום קלוי במתיקות מעודנת שמקפיצה כל מנה, הוא מתאים לבישול כשהוא טהור ולא מזוכך (שימו לב לתווית). ניסי גולדרייך עם מתכון לפרגיות בתנור בשילוב שמן שומשום יפני וחמיצות עדינה של בלסמי ועשבי תיבול
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"
- בעדה החרדית מבינים: "לא נראה שיוכלו לעלות למירון"
- הרב אברהם יוסף מתקן: כך פותחים יהודים בשיחה
- במקום מירון; האדמו"ר מקרלין ידליק בקבר שמעון הצדיק
- הידעת: למה קוראים לימים הנוראים האלה עומר
תגיות
מרכיבים:
6 פרגיות
10 תפו"א בייבי
צרור עלי בזיליקום
גבעול טימין
3 כפות שמן שומשום יפני
2 כפות חומץ בלסמי
רבע כוס סילאן או דבש
רבע כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל200 מעלות
2. מערבבים בקערה את השמן שומשום עם הבלסמי, הסילאן והשמן זית ומתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב
3. מוסיפים את התפו"א והפרגיות ומערבבים טוב
4. מסדרים את הפרגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעל את התפו"א ומוסיפים את עלי הבזיליקום ועלי טימין ומזלפים עוד קצת שמן זית ומכניסים בלי כיסוי לתנור ל40 דקות ומגישים חם
בתאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.