משימה 6 • בצק פילאס

    לאה שווב No Comments on משימה 6 • בצק פילאס
    22:40
    06.05.24
    אבי מימרן No Comments on איתור גופתו של ליבמן הי"ד: רב המכון המשפטי מספר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    החומרים:

    למלית:

    • 250 גרם כנפיים טחונות
    • חצי כוס פטרוזיליה
    • חצי כוס כוסברה
    • חצי כוס חציל קלוי
    • 1 כף שום מטוגן כתוש
    • 130 גרם בצל מטוגן
    • 170 גרם תערובת פיצוחים (פיסטוק חלבי, שקד, בוטן מצופה, אגוזי קשיו)
    • 2 פלפל חריף אדום יבש קצוץ גס
    • 2 כפות שמן זית
    • 1 כפית זנגביל
    • 1 כף חוויאג' תמני
    • מלח לפי הטעם

     

    לציפוי:

    • שמן זית מעורב עם מעט זעתר
    • שום כתוש מטוגן
    • 1 חלמון ביצה
    • מעט שקדים
    • זרעי פשתן

     

    אופן ההכנה :

    1. מערבבים את כל חומרי המלית
    2. לאחר שהבצק מופשר חורצים ריבועים בבצק
    3. בכל ריבוע מכניסים מהמלית וסוגרים את הבצק בצורת שק
    4. מגלגלים רצועות מהבצק שישמשו לנו כחבלים שיקשרו כל שקיק בצק
    5. מורחים מהביצה על השקיקים ומפזרים את זרעי הפשתן על החבלים שקושרים את השקיקים.
    6. מעל הקפלים למעלה מניחים מעט מהשום ומשמן הזית ובאמצע ממקמים את השקד.
    7. אני היום הייתי נועזת במיוחד והמרתי את הכוסברה והפטרוזיליה בשמיר. יצא ריח משגע ..!!!!
    8. בתאבון.


    0 תגובות