חטיפי שוקולד, אגוזים ופירות יבשים לכבוד ט"ו בשבט ב-5 דקות הכנה בלבד
עפר גדנקן No Comments on חטיפי שוקולד, אגוזים ופירות יבשים לכבוד ט"ו בשבט ב-5 דקות הכנה בלבדט"ו בשבט זו הזדמנות נפלאה לפנק את בני המשפחה בחטיפי שוקולד עם פירות יבשים קלים להכנה, ללא גלוטן וכל כך טעימים עם פיסטוקים, חמוציות, משמשים וקוקוס. הפינוק השוקולדי המושלם לקראת ט"ו בשבט או ליד הקפה.
מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מיכל לאה בת נחמה: בת 4 מירושלים שליבה קרס
- הראיס של מירון: "התיירות במירון ירדה לאפס"
- נתניהו מכחיש שהוזהר מפני חמאס: "ההערכות היו הפוכות"
- המזוזה הגדולה ביותר בעולם? סופר הסת"ם מתאר את התהליך
- יאשרו את הפארנצ'עס? דובר ראש העיר: "מאמין שיפתר"
תגיות
זמן הכנה: שעה. רמת קושי: קל. כמות: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ. ללא גלוטן, פרווה.
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר עלית
200 גרם (1 כוס) חמאת בוטנים חלקה
קורט מלח
100 גרם פיסטוקים קלויים
50 גרם חמוציות מיובשות
50 גרם משמשים מיובשים, חתוכים לקוביות
50 גרם שבבי קוקוס גדולים
אופן ההכנה:
1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
2. מוסיפים חמאת בוטנים ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
3. מוסיפים פיסטוקים, חמוציות, משמשים וקוקוס ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
4. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
5. מצננים במשך כשעה במקפיא עד להתייצבות מלאה.
6. חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
הטיפים שלנו:
אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג של אגוזים או פירות מיובשים שאוהבים בכמויות הרשומות במתכון.
שומרים את החטיפים בכלי סגור עד 10 ימים במקרר.
אפשר להקפיא את החטיפים עד חודש.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.