מתוקים במטבח • עוגת גבינה על בסיס כדורי שוקולד – יהל אברהם

    יוסי ברויער No Comments on מתוקים במטבח • עוגת גבינה על בסיס כדורי שוקולד – יהל אברהם
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים:

    לבסיס:

    • 1 חבילה ביסקוויטים
    • 100 גר' שוקולד מריר פרה של עלית
    • 100 גר' חמאה
    • 2 כפיות סוכר
    • 1 כפית קקאו
    • 1 כפית שוקולית
    • 1 כפית שטוחה נס קפה

     

    למלית:

    • 500 גר' גבינה
    • 1 מיכל שמנת מתוקה
    • 200 גר' שוקולד לבן פרה של עלית

     

    לציפוי:

    • 100 גר' שוקולד חלב פרה של עלית
    • 1 מיכל שמנת מתוקה

     

    אופן ההכנה:

    הבסיס:

    1. שוברים את הביסקוויטים ומניחים בקערה.
    2. בסיר על אש בינונית ממיסים את שאר המצרכים: שוקולד, חמאה, סוכר, קקאו, שוקולית וקפה נמס. אם העיסה סמיכה מדי ניתן להוסיף מעט מים או חלב.
    3. שופכים את בלילת השוקולד על הביסקוויטים ומערבבים.
    4. משטחים את בלילת הביסקוויטים השוקולדית בתבנית עגולה ומכניסים להקפאה עד שהבסיס מתקשה.

     

    המלית:

    1. שמים חצי מיכל של שמנת מתוקה בסיר ומביאים לרתיחה. לאחר שהשמנת רתחה מורידים את הסיר מהאש.
    2. מוסיפים את השוקולד אל השמנת ומערבבים עד להמסה.
    3. מצננים את שמנת השוקולד בטמפרטורת החדר, ומכניסים לקירור נוסף של שעה במקרר.
    4. מוסיפים לשמנת השוקולד את יתרת השמנת ומקציפים.
    5. מוסיפים את הגבינה אל קצפת השוקולד בתנועות קיפול, ומכניסים שוב למקרר למשך שעה.

     

    הציפוי:

    1. שמים בסיר את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. לאחר שהשמנת רתחה מסירים את הסיר מהאש.
    2. מוסיפים אל תוך השמנת את השוקולד ומערבבים אותו בשמנת החמה עד להמסה מלאה.
    3. מצננים בטמפרטורת החדר ושופכים מעל העוגה.


    0 תגובות