מתוקים במטבח • עוגת גבינה על בסיס כדורי שוקולד – יהל אברהם
יוסי ברויער No Comments on מתוקים במטבח • עוגת גבינה על בסיס כדורי שוקולד – יהל אברהםהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"
- בעדה החרדית מבינים: "לא נראה שיוכלו לעלות למירון"
- הרב אברהם יוסף מתקן: כך פותחים יהודים בשיחה
- במקום מירון; האדמו"ר מקרלין ידליק בקבר שמעון הצדיק
- הידעת: למה קוראים לימים הנוראים האלה עומר
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
המצרכים:
לבסיס:
- 1 חבילה ביסקוויטים
- 100 גר' שוקולד מריר פרה של עלית
- 100 גר' חמאה
- 2 כפיות סוכר
- 1 כפית קקאו
- 1 כפית שוקולית
- 1 כפית שטוחה נס קפה
למלית:
- 500 גר' גבינה
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 200 גר' שוקולד לבן פרה של עלית
לציפוי:
- 100 גר' שוקולד חלב פרה של עלית
- 1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
הבסיס:
- שוברים את הביסקוויטים ומניחים בקערה.
- בסיר על אש בינונית ממיסים את שאר המצרכים: שוקולד, חמאה, סוכר, קקאו, שוקולית וקפה נמס. אם העיסה סמיכה מדי ניתן להוסיף מעט מים או חלב.
- שופכים את בלילת השוקולד על הביסקוויטים ומערבבים.
- משטחים את בלילת הביסקוויטים השוקולדית בתבנית עגולה ומכניסים להקפאה עד שהבסיס מתקשה.
המלית:
- שמים חצי מיכל של שמנת מתוקה בסיר ומביאים לרתיחה. לאחר שהשמנת רתחה מורידים את הסיר מהאש.
- מוסיפים את השוקולד אל השמנת ומערבבים עד להמסה.
- מצננים את שמנת השוקולד בטמפרטורת החדר, ומכניסים לקירור נוסף של שעה במקרר.
- מוסיפים לשמנת השוקולד את יתרת השמנת ומקציפים.
- מוסיפים את הגבינה אל קצפת השוקולד בתנועות קיפול, ומכניסים שוב למקרר למשך שעה.
הציפוי:
- שמים בסיר את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. לאחר שהשמנת רתחה מסירים את הסיר מהאש.
- מוסיפים אל תוך השמנת את השוקולד ומערבבים אותו בשמנת החמה עד להמסה מלאה.
- מצננים בטמפרטורת החדר ושופכים מעל העוגה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.