מתוקים במטבח: גלידת וניל אפרסקים ושוקולד • רות פופולבסקי

    יוסי ברויער 1 Comment on מתוקים במטבח: גלידת וניל אפרסקים ושוקולד • רות פופולבסקי
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

     

    המצרכים:

    • 2 חבילות שוקולד חלב פרה של עלית (200 גרם)
    • 1 חבילה שוקולד מריר פרה של עלית (100 גרם)
    • 2 קופסאות שמנת מתוקה
    • 1 אפרסק
    • 1 חבילה סוכריות לקישוט

     

    אופן ההכנה:

    1. חותכים את האפרסק לקוביות.
    2. ניתן להקציף בעזרת בקבוק את השמנת, או להיעזר במיקסר חשמלי, עד לקבלת קצף יציב.
    3. מחלקים את מסת הקצף לשתיים, בשתי קערות נפרדות.
    4. ממיסים את שוקולד החלב פרה של עלית, במיקרוגל בפולסים קצרים של חצי דקה ומערבבים, עד להמסה מלאה של השוקולד.
    5. את השוקולד המומס מוסיפים בתנועות קיפול אל אחת מקערות הקצף, ליצירת קצפת שוקולדית.
    6. במגרדת גסה מגרדים את השוקולד המריר פרה של עלית, ומוסיפים בתנועות קיפול אל קערת הקצף השנייה.
    7. מזלפים בתוך כוסות הגשה, בתחילה שכבת קצפת שוקולדית ומעליה שכבה של קצפת לבנה עם חתיכות שוקולד מריר.
    8. מכניסים את הגלידות האישיות להקפאה עד להגשה.
    9. ניתן לקשט בחתיכות אפרסק, ולפזר מעל סוכריות.


    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      מגרה מגרה מאדדדדדדדדדד תמסרו לרות פופלבסקי