מתוקים במטבח: גלידת וניל אפרסקים ושוקולד • רות פופולבסקי
יוסי ברויער 1 Comment on מתוקים במטבח: גלידת וניל אפרסקים ושוקולד • רות פופולבסקיהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"
- בעדה החרדית מבינים: "לא נראה שיוכלו לעלות למירון"
- הרב אברהם יוסף מתקן: כך פותחים יהודים בשיחה
- במקום מירון; האדמו"ר מקרלין ידליק בקבר שמעון הצדיק
- הידעת: למה קוראים לימים הנוראים האלה עומר
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
המצרכים:
- 2 חבילות שוקולד חלב פרה של עלית (200 גרם)
- 1 חבילה שוקולד מריר פרה של עלית (100 גרם)
- 2 קופסאות שמנת מתוקה
- 1 אפרסק
- 1 חבילה סוכריות לקישוט
אופן ההכנה:
- חותכים את האפרסק לקוביות.
- ניתן להקציף בעזרת בקבוק את השמנת, או להיעזר במיקסר חשמלי, עד לקבלת קצף יציב.
- מחלקים את מסת הקצף לשתיים, בשתי קערות נפרדות.
- ממיסים את שוקולד החלב פרה של עלית, במיקרוגל בפולסים קצרים של חצי דקה ומערבבים, עד להמסה מלאה של השוקולד.
- את השוקולד המומס מוסיפים בתנועות קיפול אל אחת מקערות הקצף, ליצירת קצפת שוקולדית.
- במגרדת גסה מגרדים את השוקולד המריר פרה של עלית, ומוסיפים בתנועות קיפול אל קערת הקצף השנייה.
- מזלפים בתוך כוסות הגשה, בתחילה שכבת קצפת שוקולדית ומעליה שכבה של קצפת לבנה עם חתיכות שוקולד מריר.
- מכניסים את הגלידות האישיות להקפאה עד להגשה.
- ניתן לקשט בחתיכות אפרסק, ולפזר מעל סוכריות.
מגרה מגרה מאדדדדדדדדדד תמסרו לרות פופלבסקי