מעבר לאתר המותאם

מפתיע וטעים • קבב לכבוד שבת

אתי קצבורג No Comments on מפתיע וטעים • קבב לכבוד שבת

דג לא קונבציונאלי תתפלאו אבל יש חיה כזו • מתכון עסיסי מבית היוצר של רודריגז • שבת של שלום

קבב דגים

מסעדת רודריגז מתמחה במנות בשרים מדהימות, והפעם לכבוד שבת מנת דגים מתאימה של השף המסור אלי, "אין כמו קציצות דגים על צלחת אורז מהבילה", מדגיש השף.

1 קג דג טחון, (כל דג שתבחרו)

מוסיפים גרידת לימון מלימון אחד

צ'ילי אדום קצוץ

3 שיני שום קצוץ

חופן כוסברה

מלח , פלפל , שמן זית, ומעט פירורי לחם

אופן ההכנה:

לשים את כל החומרים ויוצרים צורת קבב , מסדרים על תבנית ואופים במשך 10 דקות , ב180 מעלות

לחציל : קולים על אש את החציל ,מקלפים ומשתמשים בבשר החציל.
חורף קל ונעים



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>