מעבר לאתר המותאם

מפתיע וטעים • קבב לכבוד שבת

אתי קצבורג No Comments on מפתיע וטעים • קבב לכבוד שבת

דג לא קונבציונאלי תתפלאו אבל יש חיה כזו • מתכון עסיסי מבית היוצר של רודריגז • שבת של שלום

מסעדת רודריגז מתמחה במנות בשרים מדהימות, והפעם לכבוד שבת מנת דגים מתאימה של השף המסור אלי, "אין כמו קציצות דגים על צלחת אורז מהבילה", מדגיש השף.

1 קג דג טחון, (כל דג שתבחרו)

מוסיפים גרידת לימון מלימון אחד

צ'ילי אדום קצוץ

3 שיני שום קצוץ

חופן כוסברה

מלח , פלפל , שמן זית, ומעט פירורי לחם

אופן ההכנה:

לשים את כל החומרים ויוצרים צורת קבב , מסדרים על תבנית ואופים במשך 10 דקות , ב180 מעלות

לחציל : קולים על אש את החציל ,מקלפים ומשתמשים בבשר החציל.
חורף קל ונעים



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>