נתפסו על חם: 130 ק"ג בשר ללא תנאים מינימליים
בנצי לייזרוביץ No Comments on נתפסו על חם: 130 ק"ג בשר ללא תנאים מינימלייםמפקחי משרד החקלאות תפסו רבע טון בשר כבש ו-130 ק"ג בשר עוף שהובלו ללא קירור ומקורם אינו ידוע בשני אירועים שונים בצפון הארץ
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרמטכ"ל: "מוכנים להסתכן גם למען גופות חטופים"
- מפקד חיל האוויר על מלחמה בצפון: "היקפי האש יהיו אדירים"
- תיעוד דרמטי: רחפן של צה"ל מאתר מחבלים ומחסל אותם
- החשד להונאה בבסדנו; "אסור להציע סטרטאפים למשקיעים קטנים"
- בחנות סירבו להעניק זיכוי על פי דרישת החוק, ולא הגיבו לפניה
תגיות
בסוף השבוע פעלו מפקחי יחידת האכיפה והחקירות המרכזית (פיצו"ח) במשרד החקלאות בשני אירועים שונים בצפון הארץ למניעת הברחה ושיווק של בשר עוף וכבש שמקורם אינו ידוע והובלו ללא קירור.
במקרה הראשון, תפסו מפקחי המשרד כרבע טון בשר כבש שנשחט בשחיטה שחורה ביישוב שעב שבצפון הארץ. במקום נמצא הבשר, אשר אינו ראוי למאכל אדם ומקורו בשחיטה שחורה. הבשר הושמד על פי צו רופא, החשודים עוכבו לחקירה ונפתחו נגדם הליכים משפטיים.
במקרה השני, זיהו מפקחי המשרד סמוך למחסום המנהרות צפונית לירושלים רכב חשוד. המפקחים הורו לנהג הרכב לעצור בצד הדרך, ובמהלך בדיקת הרכב החדשות התבררו כמוצדקים. בתא המטען של הרכב נמצאו 130 ק"ג בשר עוף המובל ללא קירור עטוף בשקיות, וללא תנאים מינימליים. ברכב נמדדו 56 מעלות(!). הבשר הושמד על פי צו רופא, והנהג עוכב לחקירה ונפתחו נגדו הליכים משפטיים.
משרד החקלאות חוזר ומדגיש כי יש להקפיד ולרכוש בשר במקומות מוכרים הנמצאים תחת פיקוח. בנוסף, יש להקפיד על מוצר באריזה מקורית, סגורה ונקייה עם התוויה וסימון של תאריך ייצור ותאריך פג תוקף.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.