"תגידו 8 פעמים טעים לי": עוגת גבינה בשמונה טעמים
נטע וויצמן 4 Comment on "תגידו 8 פעמים טעים לי": עוגת גבינה בשמונה טעמיםהעוגה הזו טעימה מאד ושווה מאד, ותכלס' אם קולטים את הטכניקה היא דיי פשוטה לביצוע • בתאבון
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- התרגיל הפוליטי המבריק וביטול ההילולה במירון | הקבינט מתכנס שוב
- בהיכל שברכסים: מאות בעצרת ה'שלושים' לראש ישיבת 'קול אליהו' זצ"ל
- משרד ירושלים בקמפיין הסברה: אי אפשר לעלות למירון
- "סקופ בשידור חי": המחרוזת שכמותה טרם נראתה עד כה
- מסתמן: האדמו"ר יערוך הדלקה בקבר שמעון הצדיק
תגיות
המצרכים:
בלילת בסיס:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
2/3 כוס סוכר (130 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל או שוקולד לבן
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9% שומן
250 גרם גבינת שמנת 30% שומן
למקופלת:
2/3 מקופלת
2 כפות שמנת מתוקה
ללוטוס:
2 כפות ממרח לוטוס
לנוגט:
2 כפות שוקולד נוגט או נוטלה
לפירות יער:
פירות יער טחונים
2 כפות שמנת
לחלווה:
2 כפות ממרח חלווה
שוקולד לבן:
10 גרם שוקולד לבן
2 כפות שמנת
אוריאו:
שברי אוריאו
אופן ההכנה:
בלילת בסיס:
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר אינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב ממש (ולא לקצפת רכה).
מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים בהדרגה את הגבינות ומקציפים דקה נוספת.
מחלקים ל – 8 קערות ובכל קערה מוסיפים את הטעמים שלה ומערבבים.
מעבירים לתבנית סיליקון מחולקת ל – 8 חלקים, בכל חלק טעם שונה.
מקררים את העוגה למשך 4 שעות לפחות (ועדיף למשך הלילה) לפני החילוץ מהתבנית וההגשה.
מקשטים כל פרוסה בקישוט שמגלה את טעמה של הפרוסה.
העוגה באמת פשוטה אבל מה זה תבנית סיליקון מחולקת ל8?
ואם אין לי- יש לכם עוד רעיון איך לשמור את זה שלא יתערבבו הטעמים??
יש תבנית כזאת בסטוק
אשמח לדעת אם מדובר בעוגה קרה או אפויה
זו עוגה קרה…כתוב…
לגבי התבנית סיליקון אני לא מנסה לשבור את הראש פשוט אשים כל טעם עוגה בתבנית חד פעמית בהתאם לכמות העוגה