"תגידו 8 פעמים טעים לי": עוגת גבינה בשמונה טעמים

    נטע וויצמן 4 Comment on "תגידו 8 פעמים טעים לי": עוגת גבינה בשמונה טעמים

    העוגה הזו טעימה מאד ושווה מאד, ותכלס' אם קולטים את הטכניקה היא דיי פשוטה לביצוע • בתאבון

    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים:
    בלילת בסיס:

    2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
    2/3 כוס סוכר (130 גרם)
    1 אינסטנט פודינג וניל או שוקולד לבן
    500 גרם גבינה לבנה 5% או 9% שומן
    250 גרם גבינת שמנת 30% שומן

    למקופלת:
    2/3 מקופלת
    2 כפות שמנת מתוקה

    ללוטוס:
    2 כפות ממרח לוטוס

    לנוגט:
    2 כפות שוקולד נוגט או נוטלה

    לפירות יער:
    פירות יער טחונים
    2 כפות שמנת

    לחלווה:
    2 כפות ממרח חלווה

    שוקולד לבן:
    10 גרם שוקולד לבן
    2 כפות שמנת

    אוריאו:
    שברי אוריאו

    אופן ההכנה:

    בלילת בסיס:

    במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר אינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב ממש (ולא לקצפת רכה).
    מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים בהדרגה את הגבינות ומקציפים דקה נוספת.
    מחלקים ל – 8 קערות ובכל קערה מוסיפים את הטעמים שלה ומערבבים.
    מעבירים לתבנית סיליקון מחולקת ל – 8 חלקים, בכל חלק טעם שונה.
    מקררים את העוגה למשך 4 שעות לפחות (ועדיף למשך הלילה) לפני החילוץ מהתבנית וההגשה.
    מקשטים כל פרוסה בקישוט שמגלה את טעמה של הפרוסה.



    4 תגובות

    מיין תגובות
    1. 4

      העוגה באמת פשוטה אבל מה זה תבנית סיליקון מחולקת ל8?
      ואם אין לי- יש לכם עוד רעיון איך לשמור את זה שלא יתערבבו הטעמים??

    2. 2

      זו עוגה קרה…כתוב…
      לגבי התבנית סיליקון אני לא מנסה לשבור את הראש פשוט אשים כל טעם עוגה בתבנית חד פעמית בהתאם לכמות העוגה