זה טעים: מגולגלות פסטו ממכרות
אורלי חרר 2 Comment on זה טעים: מגולגלות פסטו ממכרותאת המתכון הזה כיף להכין, הוא קל והתוצאה הסופית שלו פשוט מעולה • תכינו מראש מחבוא לפני שהחבר'ה מסתערים ומחסלים לכם הכל
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- תרגיל פוליטי מבריק וביטול ההילולה במירון | הקבינט מתכנס שוב
- בהיכל שברכסים: מאות בעצרת ה'שלושים' לראש ישיבת 'קול אליהו' זצ"ל
- משרד ירושלים בקמפיין הסברה: אי אפשר לעלות למירון
- "סקופ בשידור חי": המחרוזת שכמותה טרם נראתה עד כה
- מסתמן: האדמו"ר יערוך הדלקה בקבר שמעון הצדיק
תגיות
בימי חופש הילדים אוהבים לנשנש כל מה שזז, אז הנה אחד המתכונים היותר ממכרים שטעמתי.
וגם…ניתן להכין בקלות, ולהוסיף טעמים חופשי.
מגולגלות פסטו:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 כף משפר אפיה רובינפלד
3/4 כוס סוכר חד פעמית
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
2.5 כוסות מים חמימים
1 ביצה
אופן ההכנה:
ללוש היטב את כל המרכיבים מלבד השמן
להוסיף בסוף הלישה את השמן
להתפיח פעמיים
ליצור עיגולים בגודל שמתאים ללחמניה.
לפתוח לסוג של מרובע כמו בתמונה למרוח על חצי ממרח פסטו והחצי השני ליצור קוים לאורך לגלגל מכיוון הצד המרוח לצד החתוך ולעגל לצורת סהרון.
לפזר ביצה שומשום וקצח ולאפות עד להזהבה.
ניתן לגלגל גם ללא ממרח או עם ממרח אחר או מילוי גבינות.
מגרה מאד!!
הכנו את זה,
וזה פשוט ייאמי
מומלץ ל-כ-ו-ל-ם!