אלפחורס / דיני

    עפר גדנקן No Comments on אלפחורס / דיני
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגיות ארגנטינאיות מחמאה, נימוחות ומופלאות במיוחד במילוי ריבת חלב. מתאים במיוחד לחג השבועות. המתכון ל 20-25 עוגיות

    חומרים:
    • 200 גרם חמאה רכה
    • 200 גרם אבקת סוכר – 2 שקיות
    • 3 חלמונים
    • אינסטנט פודינג וניל של עילית (80 גרם)
    • 200 גרם קורנפלור (1.5 כוסות, פחות כף)
    • 200 גרם קמח
    • 2 כפיות אבקת אפייה
    • ריבת חלב
    • קוקוס

    אופן ההכנה:
    • מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת חלקה ואוורירית.
    • מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
    • מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד.
    • יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
    • מחממים תנור ל-170 מעלות.
    • מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים לעיגולים בקוטר 3 ס"מ.
    • מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז.
    • מצננים לחלוטין. (זהירות! התבנית השנייה והלאה נאפות מהר מאוד)
    • מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות.
    • מצמידים להן עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ'. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
    • מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
    • העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.



    0 תגובות