שף בהפתעה • מתכון מתוק למילפיי נוגטין
יוסי צלניקר No Comments on שף בהפתעה • מתכון מתוק למילפיי נוגטיןהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרב נויגרשל: כך עניתי לאחד מראשי 'אחים לנשק' שביקש לפגוש אותי
- היסטורי: גדולי ישראל קוראים להצטרף ללימוד הלכות שבת
- התרגיל של בן גביר: במקום שימוע, פיטורים לפי דו"ח מירון
- ניצב בדימוס על ה'שימוע' למפכ"ל: "אין בזה שום היגיון"
- "עליה בכמות התיירים": המלונאים בגיאורגיה מרוצים מהישראלים
תגיות
המתכון הבא הוא אחד המתכונים היותר מוצלחים של מירי זורגר. מילפיי נוגטין פריך ומיוחד. בתיאבון
מצרכים
לנוגטין
170 גר' סוכר
200 גר' מחמאה
60 גר' קצפת צמחית
55 גר' גלוקוזה
250 גר' שקדים פרוסים
60 גר' קמח
למוס
250 גר' קצפת צמחית
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות מחית לוז
1/2 כוס אספרסו מוכן בטמפרטורת החדר
1/3 כוס ליקר קפה
אופן ההכנה
הכנת הנוגטין
בסיר מבשלים סוכר מחמאה קצפת וגלוקוזה לרתיחה
בכלי נפרד מערבבים את הקמח והשקדים מועכים מעט את השקדים תוך כדי ערבוב
כשהבצק רתח מוסיפים את השקדים עם הקמח ומבשלים לרתיחה נוספת
בתבנית סיליקון שמים בכל שקע חצי כפית מהבצק המבושל ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10 ד' או עד להשחמה
אופים כך את כל הבצק
הכנת המוס
בקערת המיקסר שמים את כל המצרכים יחד ומקציפים לקרם סמיך ונוח לזילוף
הרכבת המנה
מעל צלחת הגשה מניחים דסקית נוגטין מעל זילוף קרם ומעל שוב דסקית ואז שוב קרם. מסיימים בדסקית נוספת מקשטים ומגישים.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.