שף בהפתעה • מתכון מתוק למילפיי נוגטין

    יוסי צלניקר No Comments on שף בהפתעה • מתכון מתוק למילפיי נוגטין
    22:41
    28.05.24
    פנחס בינדר No Comments on הרב נויגרשל: כך עניתי לאחד מראשי 'אחים לנשק' שביקש לפגוש אותי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המתכון הבא הוא אחד המתכונים היותר מוצלחים של מירי זורגר. מילפיי נוגטין פריך ומיוחד. בתיאבון
    מצרכים

    לנוגטין

    170 גר' סוכר
    200 גר' מחמאה
    60 גר' קצפת צמחית
    55 גר' גלוקוזה
    250 גר' שקדים פרוסים
    60 גר' קמח

    למוס
    250 גר' קצפת צמחית
    1 אינסטנט פודינג וניל
    4 כפות מחית לוז
    1/2 כוס אספרסו מוכן בטמפרטורת החדר
    1/3 כוס ליקר קפה

    אופן ההכנה

    הכנת הנוגטין

    בסיר מבשלים סוכר מחמאה קצפת וגלוקוזה לרתיחה
    בכלי נפרד מערבבים את הקמח והשקדים מועכים מעט את השקדים תוך כדי ערבוב
    כשהבצק רתח מוסיפים את השקדים עם הקמח ומבשלים לרתיחה נוספת
    בתבנית סיליקון שמים בכל שקע חצי כפית מהבצק המבושל ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10 ד' או עד להשחמה
    אופים כך את כל הבצק

    הכנת המוס

    בקערת המיקסר שמים את כל המצרכים יחד ומקציפים לקרם סמיך ונוח לזילוף
    הרכבת המנה
    מעל צלחת הגשה מניחים דסקית נוגטין מעל זילוף קרם ומעל שוב דסקית ואז שוב קרם. מסיימים בדסקית נוספת מקשטים ומגישים.



    0 תגובות