ריבועיות גבינה בטעם כפרי
אסתי חדד Comments Off on ריבועיות גבינה בטעם כפריהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הפחד של דניאל מהשינוי שאשתו רינה עוברת
- נפילה היא בסך הכל נפילה – לא יותר!
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ע"ו
- עשרות מחבלים חוסלו בנוסיראת שבמרכז הרצועה; תקיפות גם ברפיח וזייתון | מתעדכן
- פרסום ראשון: מי יהיה הממשיך? נחשפת צוואתו של האדמו"ר מביאלה
תגיות
מאת: רויטל מלכה
מתכון שמאד אהוב על משפחתי חובבת הגבינות למיניהן ומתאים מאד לאירוח.
אני אוהבת מאד להפתיע ולגוון להם ובמיוחד נהנית להמציא בעצמי מתכונים מיוחדים שאין לאף אחד…
מצרכים:
לבצק:
5 כוסות קמח
1.5 כוס מים
1כף שמרים גדושה
4 כפיות א.אפיה
1.5 כוסות מים
4 כפות סוכר
2 כפות שמן
1 גביע גבינה לבנה תנובה (250גר')
1 כף שטוחה מלח
למריחה:
4 כפות שמן זית
3 כפיות זעתר
2 כפיות אורגנו
לפיזור מעל:
1 כוס גבינה צהובה 'תנובה' מגורדת
1 כוס גבינה צפתית 'פיראוס' מפוררת (אפשר גם קצת בולגרית מפוררת)
הוראות הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק ולשים כמו לישה של בצק שמרים רגיל (שמן ומלח בסוף) משהים להתפחה במקום חמים כשעה.
משטחים על נייר אפיה מרדדים כמה שאפשר, הבצק עוד תופח.
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל7 דק', מוציאים, מורחים את תערובת השמן והתבלינים ומפזרים מעל את הגבינות. מחזירים לתנור ל15 דק' נוספות.
לבריאות ולהנאה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.