אנטיפסטי ירקות צלויים ברוטב גרנה פדנו של משק צוריאל
עפר גדנקן No Comments on אנטיפסטי ירקות צלויים ברוטב גרנה פדנו של משק צוריאלשף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- תיעוד דרמטי: רחפן של צה"ל מאתר מחבלים ומחסל אותם
- החשד להונאה בבסדנו; "אסור להציע סטרטאפים למשקיעים קטנים"
- בחנות סירבו להעניק זיכוי על פי דרישת החוק, ולא הגיבו לפניה
- קיבל תו מזון חלקי במקום לכל המשפחה; כך הגיבו בעמותה
- מהפך בסל המשתלם: רמי לוי חוזר למקום הראשון
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
מרכיבים
מצרכים לרוטב:
- 100 גרם גבינת גרנה פדנו מגורדת של משק צוריאל
- כף מיץ לימון טרי
- חצי כף חומץ בלסמי מצומצם
- רבע כוס שמן זית
- רבע כוס שמן קנולה
- קורט מלח
מצרכים לירקות אנטיפסטי:
- בטטה קטנה שטופה היטב ופרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- סלק בינוני שטוף היטב ופרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- בצל סגול קלוף, שטוף ופרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- זוקיני שטוף ופרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- חציל קטן שטוף ופרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- פלפל אדום שטוף וחתוך לשישיות ללא הזרעים
- פלפל צהוב שטוף וחתוך לשישיות ללא הזרעים
- שמן זית
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס
- סוכר חום
להגשה:
- 30 גרם גבינת גרנה פדנו מגורדת של משק צוריאל
- מעט עלי מיקרו בזיל
אופן ההכנה
אופן הכנת הרוטב :
- מכניסים את כל המרכיבים למעט שמן הזית ושמן הקנולה לבלנדר וטוחנים, מזליפים באיטיות את שני סוגי השמן עד לקבלת רוטב הומוגני וחלק.
אופן הכנת האנטיפסטי :
- מניחים את הירקות על גבי תבנית עם נייר אפייה ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ומעט סוכר חום.
- צולים את הירקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות.
- מעבירים את הירקות לצלחת הגשה, זולפים מעל את הרוטב, מפזרים עוד גרנה פדנו מגורדת ועלי מיקרו בזיל לקישוט.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.