מתכון: לחמניות יוגורט
עפר גדנקן No Comments on מתכון: לחמניות יוגורטלחמניות יוגורט זהובות ועגלגלות שהולכות מצוין עם ממרחים, ונהדרות גם בפני עצמן
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר.
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- עדות אישית: "הרב משה הלל אמר בביטחון: תעלו למירון בשמחה רבה"
- חילול קברי ישראל בפריז: "חייבים לעצור את החרפה"
- זמר החתונות חושף: "לפני כל הופעה אני לומד מאמר חסידי"
- משבר בסוגיית הגיוס: "הסיעות החרדיות התייאשו מגלנט"
- ארדן: "שלום עם הפלסטינים? זה ישיג תוצאה הפוכה"
תגיות
זמן עבודה: 15דק' | זמן הכנה: שעה ורבע | כמות מנות: 20 יח' | רמת קושי: בינוני
רכיבים:
500 גרם קמח לבן מנופה
2 גביעי יוגורט מולר נטורל 1.7% (כל גביע 150 גרם)
100 גרם חמאת רכה
כף גדושה שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
1/2 כוס חלב
מרכיבים להשלמה:
ביצה טרופה
2 כפות שומשום לבן
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה
2. לשים למשך כשמונה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק
3. מכסים ומתפיחים למשך כשעה
4. מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן ויוצרים כ- 20 עיגולים קטנים
5. מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית אפיה, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט שומשום
6. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-15 דקות או עד אשר הלחמניות מזהיבות.
בתיאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.