מעבר לאתר המותאם



    מתכון לחג: גלילי פילה פורל במלית סלמון

    מירי זורגר 1 Comment on מתכון לחג: גלילי פילה פורל במלית סלמון

    מירי זורגר עם סדרת מתכונים לראש השנה – ככה מכינים דג מנצח

    תמונת אילוסטרציה
    0:00
    20.10.21
    איתי גדסי No Comments on הרס הכשרות: "אף אחד לא לוקח אחריות על פרנסתם של אלפי משגיחים"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים
    6 פילטים של פורל
    20 פרוסות דקות של סלמון מעושן
    1/2 כוס רוטב פסטו

    אופן ההכנה
    מעל כל פילה פורל מורחים שכבה נדיבה של פסטו ומעל מרפדים בפרוסות סלמון מעושן
    מגלגלים לגלילה ומניחים בקוקטים בקוטר 7 ס"מ
    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה

    בתיאבון



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      כמות העצמות הקטנות בפורל אינם מאפשרות להשתמש בפורל כפילה אלא אך ורק לאחר ניקור מאסיבי דבר שאורך דקות ארוכות לכל דג (וגם זה אך ורק למקצוענים) [ישנם כיום מכונה שעושה את הניקור וגם זה בצורה לא מושלמת ויקרה].
      יותר רלוונטי לרשות פילה לברק או משהו דומה.
      אחד שמבין דבר או שנים בדגים……………