בול לקיץ • סורבה אפרסקים ולמונגראס

    צבי הדס 1 Comment on בול לקיץ • סורבה אפרסקים ולמונגראס
    7:11
    16.05.24
    בנצי לייזרוביץ No Comments on הותרו לפרסום שמותיהם של שני לוחמים שנפלו ברצועה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אין מי שיוותר בימים חמים אלו על סורבה אפרסקים ולמונגראס קיצי ורענן. השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז נותן לנו מתכון מיוחד וקיצי

    1 קופסה של שימורי אפרסקים בסירופ.
    1 מקל למונגראס טרי.
    קורט ג'ינג'ר טרי.
    סוכר.
    מי ורדים.
    פירות יער אדומים.

    מכניסים לסיר את חצאי האפרסקים והסירופ, וכן את הג'ינג'ר ומקל הלמונגראס הטרי – חצוי לאורכו. מוסיפים לסיר 10 כפות סוכר וטיפה אחת של מי ורדים. מרתיחים ומבשלים את הכל על אש מאוד נמוכה במשך חצי שעה.

    מוציאים את מקל הלמונגראס וטוחנים את הכל בבלנדר. את הנוזל שמתקבל מכניסים למקפיא, וכל חצי שעה מגרדים במזלג 3 פעמים – עד שמתקבל שלג.

    להרכבת המנה: לוקחים מהשלג ומניחים בצלחת עמוקה של מרק. במרכז מניחים כדור של סורבה אפרסקים מעוטר בנענע, ועל השלג מפזרים פירות יער אדומים.



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      מתכון מצויין- סורבה אפרסקים
      ובהגשה שמים בצלחת על השלג סורבת פסיפלורה…………
      אתם לא סגורים על עצמכם…….
      תגידו שאתם לא רוצים לשים את המתכון……..