שלחן עורך • מירי זורגר עם מתכון לקרפיון בבצלים

    מירי זורגר No Comments on שלחן עורך • מירי זורגר עם מתכון לקרפיון בבצלים

    חג הפסח כבר כאן ואנו מגישים באדיבות מועצת הדגים מתכון נוסף של מירי זורגר, והפעם לקרפיון בבצלים

    9:36
    15.05.24
    הרב בנימין מילצקי No Comments on הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ע"ז

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חג הפסח כבר כאן ואנו מגישים באדיבות מועצת הדגים מתכון נוסף של מירי זורגר לקרפיון בבצלים.

    בתיאבון.

    מצרכים

    4 מנות קרפיון קרובות לראש

    3 בצלים פרוסים

    1 כפית מלח

    1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    1 כף תבלין לשקשוקה

    3 כפות פטרוזליה קצוצה

    1/2 כוס מים

    אופן ההכנה

    מסדרים בסיר סוטאז את הבצלים

    מעל הבצלים יש להניח את מנות הדג ולתבל

    ממלאים מים עד חצי מהגובה ומבשלים לרתיחה

    מכסים ומבשלים שעתים

    מגישים בטמפרטורת החדר



    0 תגובות