פותחים את תשעת הימים עם פיש אנד צ'יפס | מתכון
חיה ספיר No Comments on פותחים את תשעת הימים עם פיש אנד צ'יפס | מתכוןהערב יתחילו תשעת הימים בהם לא נהוג לאכול בשר – בדיוק בשביל זה ב'אושן גורמה' דאגו לכם למתכון דגים מיוחד ומפנק, מושלם וקל להכנה. בתיאבון!
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- חיסול ממוקד: פעילי חיזבאללה חוסלו בלב העיר צור
- עקב ביטול ההילולא: הצדיק מטבריה יקיים הדלקה מיוחדת
- לאחר הסאגה: מרן הראש"ל קיבל את פרס ישראל
- פסק הלכה: מי שנסע למירון – שיעשה התרת נדרים
- מסכת הצביעות נקרעת: מתקני טרור של האו"ם בעזה • צפו
תגיות
פיש אנד צ'יפס | דרגת הכנה – קלה
לדג:
1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'
1 לימון
מלח פלפל
1 ליטר שמן לטיגון עמוק
בלילת טמפורה:
3/4 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1/2 כוס בירה קרה
1 כוס מי סודה קרה
ביצה
4 שיני שום כתושות
מלח פלפל
לצ'יפס:
7-8 תפו"א
מלח, פלפל
הוראות הכנה:
מפשירים את הדג ללילה במקרר
חותכים את הוויט פיש לרצועות בגודל הרצוי ומתבלים במלח פלפל ומיץ לימון ומשהים 10 דק
שוטפים את הדג ומיבשים
מערבבים בקערה את כל החומרים של הבלילת טמפורה לבלילה קצת נוזלית
מחממים שמן לטיגון עמוק
טובלים את רצועות הדג בבלילה ומעבירים לשמן החם
מטגנים 5 דק עד לקבלת ציפוי פריך וזהוב ומגישים מיד
לצ'יפס: מקלפים וחותכים את התפו"א לגודל הרצוי
מבשלים אותם עד שהם מעט מתרככים,
מתבלים במלח פלפל ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.