שמרית מציגה: מתכון עוגיות לבבות פריכות במיוחד
עפר גדנקן No Comments on שמרית מציגה: מתכון עוגיות לבבות פריכות במיוחדהחופש בעיצומו, הימים ארוכים והילדים מלאי מרץ. אין זמן מתאים מכך לאפייה נינוחה של עוגיות פריכות, בטעם מושלם ובמראה שובה-לב ומעורר תיאבון. בדיוק בשביל זה, מגישה חברת מוצרי האפייה 'שמרית' את המתכון המנצח, הנה הוא:
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- פרסום ראשון: האדמו"ר ידליק בירושלים, המשפיע בבית שמש
- "ביידן ציוני, הגישה שלו היא רק בגלל אנשיו"
- ראש מועצה בגבול הצפון: מודאג שלא חותרים להכרעה
- ח"כ מתן כהנא: לא יהיה ניצחון מוחלט בתוך חודשים
- השרה סטרוק על מינוי הדיינים: "צרות של עשירים"
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
רכיבים לבצק:
180 גרם נטורינה רכה בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
2 חלמונים L
2 כוסות קמח (280 גרם)
1/4 כפית מלח
לבצק שוקולד:
50 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
- בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים היטב את הנטורינה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה (מומלץ להיעזר מידי פעם במרית סיליקון על מנת לגרד את דפנות הקערה).
- מוסיפים את החלמונים, אחד אחרי השני ומערבלים היטב לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח, מוסיפים את המלח ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים במשקל של כ- 300 גרם כל אחד. מחלק אחד יוצרים עיגול בצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
- לבצק שוקולד – ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל, מערבבים היטב עד שהשוקולד הופך נוזלי וחלק וממתינים מס' דקות לקירור. מחזירים את החצי השני של הבצק לקערת המיקסר. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים עד שהשוקולד נטמע לחלוטין בבצק ומתקבל בצק חום. יוצרים מהבצק כדור שטוח, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך חצי שעה עד שעה.
- להרכבת העוגיות – מרדדים כל חלק של בצק בנפרד על גבי נייר אפייה מקומח בנדיבות לעובי של קצת יותר מחצי ס"מ. יש לקמח גם את החלק העליון של הבצק וגם את המערוך.
- קורצים לבבות בשני הבצקים. מעבירים את הלבבות הבהירים לבצק הכהה ולהיפך. עוברים בזהירות ובעדינות עם המערוך על הבצק על מנת ליצור בצק אחיד בשכבה אחידה.
- קורצים מהבצק שנותר לבבות גדולים יותר, מניחים במרווחים קלים בתבנית אפייה מרופדת ואופים בתנור שחומם מראש ל – 175 מעלות, כ- 7 עד 9 דקות ועד שהעוגיות מזהיבות מעט. מוציאים, מצננים ומגישים.
טיפים להכנת המתכון:
- רצוי לעבוד עם חותכן קפיץ
• רצוי בחותכנים של 1.5-2 ס"מ אך ניתן לעבוד גם עם גדלים שונים
בתיאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.