טעים וכשל"פ: קוגל תפוחים

    מירי זורגר No Comments on טעים וכשל"פ: קוגל תפוחים
    18:44
    16.05.24
    איתי גדסי ויוסי צלניקר No Comments on התרגיל הפוליטי המבריק וביטול ההילולה במירון | הקבינט מתכנס שוב

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אעפל קוגל לפסח

    מצרכים
    9 ביצים
    כוס סוכר
    1 1/4 קמח תפו"א
    2/3 כוס שמן
    1 כף מיץ לימון
    2 סוכר וניל
    כוס אגוזים טחונים
    7-8 תפוחי גרנד

    אופן ההכנה
    לגרד תפוחים בפומפיה גסה לערבב עם האגוזים והסוכר וניל
    לערבב את כל המצרכים ולאחד מסות
    לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 50 ד'



    0 תגובות